reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Weszlismy w Victorkiem w 29 tydzien, mama ma + 7kg i 97cm w pasie:szok:

Załączniki

• Photo du 53302796-05-
    Photo du 53302796-05-
    24 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Martitka piękna brzuchatka i tylko pozazdrościć figury! 29tc i tylko 7kg na plusie... Jak ty to robisz?

Jak sie startuje z balastem to sie mniej tyje.Waze teraz 71kg(taka kruszynka ze mnie :-p:-p)

Martitka piękny masz brzusio, tak fajnie delikatnie rośnie:D ciekawe kiedy będzie wielki start:D w stylu tydzień temu tego nie było:D

Witam wszystkie Brzuchatki! Tak dawno mnie tutaj nie było że normalnie :szok: Ładne macie brzucholki, a to mój z 4 maja, wówczas było 94 w pasie i 8 kg na plusie :-)

Załączniki

• bez
    bez
    34 KB · Wyświetleń: 80
  • bez
    bez
    21,5 KB · Wyświetleń: 104
Anecia - śliiicznie!!! :-D Mnie też ostatnio znowu wywaliło. Widziałam się ze znajomymi 2 maja i wczoraj spotkałam koleżankę, to mówiła, ze od tamtego czasu mi urosło :-) Tak te nasze córcie się rozpychają!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry