reklama
Dzieki mija79 za komplmenty (nie wiem czy zauważyłaś, ale na tym zdjęciu w kuchni zamiast płyty gazowej stała jeszcze na kawałku blatu kuchennego maszynka na prąd -> byliśmy wtedy w trakcie wykańczania naszego mieszkanka)
magda1978
Fanka BB :)
Brzuszkowych zdjęć nie mam prawie wcale. Raz mąż namówił mnie na bieliźnianą sesję (w 9 miesiącu), całkiem fajnie wyszła, no ale takich zdjęć przecież nie wkleję. Brzuszek miałam nieduży, do 5 miesiąca praktycznie chodziłam w normalnych spodniach
Zaczynają mi chodzic rózne myśli po głowie chcemy dorobic Michasiowi rodzeństwo ... tylko jeszcze troszke za wcześnie, chciałabym żeby między dziecmi były tak z 3 latka różnicy, ale nie więcej.ciekawe która jeszcze niebawem znowu będzie miała brzuszek;-):-)
dzikidzik
mamula MAJULI
oki no to na mnie kolej, cos tam znalazłam
1 - 24tydz.
2,3,4 - 28tydz.
5 - 34tydz.
w sumie przybrałam ok.10kg, twarz mi trochę spuchła, no i piersiątka się chyba potroiły, no i stopy miałam jak Shrek
1 - 24tydz.
2,3,4 - 28tydz.
5 - 34tydz.
w sumie przybrałam ok.10kg, twarz mi trochę spuchła, no i piersiątka się chyba potroiły, no i stopy miałam jak Shrek
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Nika,Rybko,Dzikidziku - slicznie wygladalyscie z tymi "przyrodzeniami",hihihi. ;-) Az mi jakos zabraklo tej willi Zuzankowej...