reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

Agutko masz szczęście bo ty nie masz takiej paskudnej fałdy na brzusiu jak ja :-(. Serio i nie chcij abym Ci ja pokazała - ochyda :no:
Wczoraj jak się ubrałam na czarno (na pogrzeb) to jeszcze wyglądałam możliwie - dlatego uwielbiam czarny kolor, bo mnie wyszczupla

reklama
Megus,mi sie wlasnie wydaje,ze mam jeszcze faldke. :baffled: Szczegolnie,jak siedze. :-p No,ale i tak mysle,ze nie jest zle,skoro z 18 zostalo mi 5kg... Chociaz moze po tej diecie,ktora teraz mam - mniej. Musze sie zwazyc. ;-)

No to naprawdę nieźle z tym kolczykiem bo ja swój zrobiłam 6 lat temu i nigdy nie wyjmowałam a w ciąży zarósł :baffled: ale to i tak bez znaczenia bo mój brzuchol tak wygląda, że ten kolczyk to by był chyba śmieszny :baffled:

Mju,no to hop robic kolczyka - do lata ladnie sie wygoi,a i brzusio bedzie juz normalnych rozmiarow,skoro uwazasz,ze jest tak zle (i tak Ci nie wierze :-p). ;-) Ja narazie bebzona nie wystawiam,no,ale kolczyk niech sobie tam dynda. ;-)

Mija,dzieki. ;-) Ja mam nadzieje,ze uda mi sie wreszcie te 5kg zrzucic... :baffled:

A tu troszke z innej beczki. :-D Chociaz,to tez brzusio,jakby nie patrzec. :-D I to taki NAJ NAJ NAJ NAJ. :-D Moj Pepek Swiata. :-D :-D :-D :happy2: :happy2: :happy2:

pict0014cz1.jpg

Wczoraj jak niebyło na BB prawie nikogo:no: to przejrzałam cały ten wątek i muszę powiedzieć że były z Was niezłe grubasy:-D:-D:-D:-D.
Ja niemam za dużo zdjęć mojego brzucha z zawartością Majuśkową bo prawie do końca pracowałam - muszę poszperać to też go zaprezentuję.:happy2:

Mycha na tym zdjęciu ze swoim mężulkiem, które tu kiedyś wkleiłaś, opalona, ubrana na biało wyglądałaś poprostu przepięknie:tak::szok::tak:!

Oj chwalić się przybranymi kilogramami to ja mogę :tak::-);-).
Przytyłam od 59kg do 82kg czyli 23 kg !!!! :szok::szok::szok: Nie opychałam się jakoś bardzo, a wszystko szło we mnie, dużo nabrałam wody, pod koniec byłam bardzo opuchnięta ...
Wielka byłam jak szafa i to w dodatku 3 drzwiowa :tak:
Na szczęście szybko schudłam ponownie do tych moich 59 kg.
A tu macie moje dwa zdjęcia w 38 tygodniu ciąży, jeszcze 3 tyg. wytrzymałam do porodu (tzn. byłam jeszcze wieksza) i jedno zdjęcie aktualne.

Załączniki

• przy_lozeczku_Michalka.jpg
    przy_lozeczku_Michalka.jpg
    406,8 KB · Wyświetleń: 154
  • ja_przy_stole__.jpg
    ja_przy_stole__.jpg
    302,2 KB · Wyświetleń: 136
  • DSCF1882_m.JPG
    DSCF1882_m.JPG
    223,1 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Ja w ciąży przytyłam 19 kg i niestety 7 kg jeszcze mi zostało do zrzucenia. Nie mam dużo zdjęć a właściwie tylko jedno na którym widać brzuszek a to dlatego, że nie myślałam żeby je sobie pstrykać a i nie miał kto.
To ja w 30 tyg.

Do góry