reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie wiem dlaczego nie widać czasem tego napisu glitery, tak samo jak ty oczekuję synka, narazie bezimienny bo nie możemy dojśc do porozumienia z mężem:-)
Ja stawiam na Ciebie;-)

Ojejku Urszulko i Aneciu czemu na mnie???? Bo mam szewek??? W poprzedniej ciązy też miłam iiiiii urodziłam w 40 tyg. i 2 dniu ciązy niestety i to "po znajmości" hi hi

Ohhh Krzyneczko zwracam honor no jasne , że jest nas " święta czwórca":):):):) paplasiam czyli przepraszam

Ostatnia edycja:
reklama
Jak to a ja?? zapominacie o mnie?? Ja też w waszych okolicach z terminem :p
Urszulka - super brzuś i sukienunia też!!

Ojjjj.... przepraszamy :sorry2: Masz tak ciemny suwaczek że trzeba się porządnie wpatrywać żeby zobaczyć ile już za Tobą :-) Ale teraz już na pewno nie zapomnimy o Tobie :-)

Ojejku Urszulko i Aneciu czemu na mnie???? Bo mam szewek??? W poprzedniej ciązy też miłam iiiiii urodziłam w 40 tyg. i 2 dniu ciązy niestety i to "po znajmości" hi hi

Ohhh Krzyneczko zwracam honor no jasne , że jest nas " święta czwórca":):):):) paplasiam czyli przepraszam

Nie Bombusiu dlatego że masz szewek, ale dlatego że Ty już w bojach na porodówce jesteś zaprawiona i może jakieś znajomości masz :-D No i może Twój Alanek bardziej Ciebie posłucha, jak mu nagadasz że ma się do kogo śpieszyć do domku, bo rodzeństwo czeka :-D

Anecia no niestety znajmości wygasły po tylu latach, jestem zdana na siebie i moze na M, ale dobrą radę dałaś od 36 tyg. Adrian będzie gadał do brzuszka, aby braciszek sie szykował to moze posłucha i nie będzie leniuchował do 40 tyg.:):):):)

Tylko niech głupot do brzuszka nie gada, bo czasami Alanek jeszcze bardziej się zniechęci i poczeka do 42 tygodnia ;-)

No kurcze, ale nam się tu niezła gromadka zbiera, gdybyśmy były z jednego miasta to może na porodówce byśmy się za rączki trzymały hi hi:)
Panienko sorki.
Aby było już dokładnie to: ja Urszulka i Panienka mamy synków.
Anecia i Krzynka córki.
Urszulka mnie teraz z USG też wychodzi 28.08. jak Tobie.
Na liscie mam w/g OM, ale ja wiem, ze data z USG jest poprawna, bo wiem kiedy poszaleliśmy hi hi:)

Dziewczynki wszytskie brzuszki są przesliczne :-D pieknie rosną Nasze Maluszki :tak:

a ja przed chwilką zrobiłam takie cos, miałam zrobic to dopiero pod koniec ciązy ale nie mogłam sie teraz oprzec :tak:
Mój Brzus od 15 tygodnia do 29 :tak:

Zobacz załącznik 245351

Zanetka Super brzusio i świetne zdjęcia, pięknie widać jak ładnie domek rósł :-) Szkoda, że sobie nie zrobiłam takich fotek :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry