reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ciamajdka i Krzynka znów się uśmiałam hi hi:) du.. też już mam taką jak brzuszek no prawie brrrr.
Dziękuję Mamuśki kochane jesteście, buziaczki:)

reklama
Anecia jaki dużyyyy brzuszek, córeczka się nieźle rozpycha;-)
Martitka zgrabniutka nawet z brzuszkiem:-)
Bombusia podobny etap ciąży jak ja i ilośc kg na + taka sama, ja startowałam z 53, teraz jest 62. 24,5.jpg

Anecia ale bęcuś!!! świetny:)
Bombusia Ty to chyba na porodówke polecisz jak moja mama, która w tym samym czasie miała rodzić mojego brata co jej siostra mojego kuzyna. Moja mama wezwała pogotowie i oczywiście jeszcze włosy czesała jak przyjechali, i chcieli moją ciotkę brac na nosze bo ona już ledwo z bęcem chodziła a po mojej mamie nic nie było widać:)

Hahaha... Twoja mam to niezła asiora była, ja to się boję że do szpitala czasami nie zdążę a Twoja mama miała czas jeszcze przed lustrem paradować :-D

Martitka-super brzunio:tak: Nie przejmuj się mój też nie jest duży, a w pierwszej ciąży miałam zdecydowanie większy;-)
Anecia-a Twój już spory-ślicznie wygląda:-)
Bombusia-dalej maleńki masz ten brzuszek, ale z tego co widzę, chyba trochę ruszył do przodu:tak:

Kasiu, moja siostra też w pierwszej ciąży miała ogromniasty brzuch a w drugiej o wiele mniejszy, a jeśli chodzi o dzieciaczki to w pierwszej ciąży jej synek ważył zaledwie ok 2850, a w drugiej córcia 3250, więc rozmiar brzucha nijak się u niej miał do wielkości maluszków :-) Więc nie ma się co stresować wielkością naszych bęcków :-D

Bombusia Ale Ty masz malutki brzusio :-) Ale śliczny :-)

Maritka Ale z Ciebie laseczka :-) Też bym chciała ważyć 71, Ja już ważę 76, a waga początkowa 63 :-(

Anecia Piękny domek i jakie super napisy na ścianie :-)

Hmmm jak tak czytam ile ważyłyście przed ciążą to się trochę dołuję, bo ja zawsze chciałam wazyć 60 - 65 kg, a niestety nigdy powyżej 54 kg nie przeszlam :-( No i zanim zaszlam w ciążę to miałam 52, a teraz 60 i mam nadzieję że po ciąży mi trochę kg zostanie :-D

A napisy na ścianie to w sypialni... sama robiłam, ale ze szablonu oczywiście bo aż takiego talentu nie mam :-D

Ciamajdka i Krzynka znów się uśmiałam hi hi:) du.. też już mam taką jak brzuszek no prawie brrrr.
Dziękuję Mamuśki kochane jesteście, buziaczki:)

Hahaha... teraz ja się uśmiałam... Bombusia gdzie Ty niby masz taką dużę du...??? Głupoty opowiadasz niestworzone... chyba nie widziałaś grubych dziewczyn :-)

Anecia jaki dużyyyy brzuszek, córeczka się nieźle rozpycha;-)
Martitka zgrabniutka nawet z brzuszkiem:-)
Bombusia podobny etap ciąży jak ja i ilośc kg na + taka sama, ja startowałam z 53, teraz jest 62.Zobacz załącznik 244957

A mała rozpycha się i to nieźle... tak że niekiedy ruszyć się nie moge, a to jak mi daje po pęcherzu to normalnie szok, niekiedy to się boję że do kibelka nie zdążę mimo iż mi się np siusiu nie chce za mocno :-D
No a Twój brzuszek też ładniutki i zgrabny :-) I też ten sam etap ciąży co ja i Bombusia :-) Tylko ja trochę z kg jestem do tyłu, ale możliwe że mi przybyło od 4.05 kiedy byłam ważona :-) Więc może też jestem jakieś 10 kg a nie 8 kg na plusie, kto wie :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczynki brzusie superaśne :-)

Ja tam się cieszę, że mój badzioszek już od jakiegoś czasu wygląda na ciążowy a nie mocno objedzony :-D Także nie ma co się dołować rozmiarami (dużymi czy małymi)- ważne, że dzieciaczki rosną i się dobrze rozwijają ;-)

Urszulka b. ładna chatka dla Twojego Puchatka/tki. Znasz juz płeć?????
No tak to my "święta trójca" z Anecią1111 jesteśmy jeśli chodzi o tygodnie i dni ciązy zobaczymy, która pierwsza będzie stękać na porodówce hi hi:)

Nie wiem dlaczego nie widać czasem tego napisu glitery, tak samo jak ty oczekuję synka, narazie bezimienny bo nie możemy dojśc do porozumienia z mężem:-)
Ja stawiam na Ciebie;-)

https://www.babyboom.pl/forum/members/anecia1111-48583.htmlAnecia1111 aale laseczka z brzuszkiem z Ciebie, super :-)

Bombusia super wyglądasz :-) , a kg nie widać!

https://www.babyboom.pl/forum/members/urszulka202-73318.html
urszulka202 super brzuszek :-)

REWELACYJNIE WYGLĄDAJĄ MAMUSIE SIERPNIOWE!!! :-)

Hahaha... odrazu tam laseczka, po prostu mam tylko piłeczkę przed sobą a poza tym figura sprzed ciąży ani trochę się nie zmieniła, a trochę by mi mogło wejść tu i tam, wcale bym nie pogardziła :-) Może kiedyś się odważę wstawić całą fotkę, tylko tam na otwartym watku to trochę niebezpieczne, nie chcę się później oglądać jako kogoś innego :-D

No tak to my "święta trójca" z Anecią1111 jesteśmy jeśli chodzi o tygodnie i dni ciązy zobaczymy, która pierwsza będzie stękać na porodówce hi hi:)

Bombusia... ja też stawiam na Ciebie :-) Chociaż okaże się dopiero w sierpniu jak będzie faktycznie :-D

reklama
Jak to a ja?? zapominacie o mnie?? Ja też w waszych okolicach z terminem :p
Urszulka - super brzuś i sukienunia też!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry