Bombusia
Fanka BB :)
Ciamajdka i Krzynka znów się uśmiałam hi hi du.. też już mam taką jak brzuszek no prawie brrrr.
Dziękuję Mamuśki kochane jesteście, buziaczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anecia ale bęcuś!!! świetny
Bombusia Ty to chyba na porodówke polecisz jak moja mama, która w tym samym czasie miała rodzić mojego brata co jej siostra mojego kuzyna. Moja mama wezwała pogotowie i oczywiście jeszcze włosy czesała jak przyjechali, i chcieli moją ciotkę brac na nosze bo ona już ledwo z bęcem chodziła a po mojej mamie nic nie było widać
Martitka-super brzunio Nie przejmuj się mój też nie jest duży, a w pierwszej ciąży miałam zdecydowanie większy;-)
Anecia-a Twój już spory-ślicznie wygląda:-)
Bombusia-dalej maleńki masz ten brzuszek, ale z tego co widzę, chyba trochę ruszył do przodu
Bombusia Ale Ty masz malutki brzusio :-) Ale śliczny :-)
Maritka Ale z Ciebie laseczka :-) Też bym chciała ważyć 71, Ja już ważę 76, a waga początkowa 63 :-(
Anecia Piękny domek i jakie super napisy na ścianie :-)
Ciamajdka i Krzynka znów się uśmiałam hi hi du.. też już mam taką jak brzuszek no prawie brrrr.
Anecia jaki dużyyyy brzuszek, córeczka się nieźle rozpycha;-)
Martitka zgrabniutka nawet z brzuszkiem:-)
Bombusia podobny etap ciąży jak ja i ilośc kg na + taka sama, ja startowałam z 53, teraz jest 62.Zobacz załącznik 244957
Anecia jaki dużyyyy brzuszek, córeczka się nieźle rozpycha;-)
Martitka zgrabniutka nawet z brzuszkiem:-)
Bombusia podobny etap ciąży jak ja i ilośc kg na + taka sama, ja startowałam z 53, teraz jest 62.Zobacz załącznik 244957
https://www.babyboom.pl/forum/members/anecia1111-48583.htmlAnecia1111 aale laseczka z brzuszkiem z Ciebie, super :-)
Bombusia super wyglądasz :-) , a kg nie widać!
https://www.babyboom.pl/forum/members/urszulka202-73318.html
urszulka202 super brzuszek :-)
REWELACYJNIE WYGLĄDAJĄ MAMUSIE SIERPNIOWE!!! :-)
Urszulka b. ładna chatka dla Twojego Puchatka/tki. Znasz juz płeć?????
No tak to my "święta trójca" z Anecią1111 jesteśmy jeśli chodzi o tygodnie i dni ciązy zobaczymy, która pierwsza będzie stękać na porodówce hi hi
Jak to a ja?? zapominacie o mnie?? Ja też w waszych okolicach z terminemUrszulka b. ładna chatka dla Twojego Puchatka/tki. Znasz juz płeć?????
No tak to my "święta trójca" z Anecią1111 jesteśmy jeśli chodzi o tygodnie i dni ciązy zobaczymy, która pierwsza będzie stękać na porodówce hi hi