reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ciamajdka i Krzynka znów się uśmiałam hi hi:) du.. też już mam taką jak brzuszek no prawie brrrr.
Dziękuję Mamuśki kochane jesteście, buziaczki:)

reklama
Anecia jaki dużyyyy brzuszek, córeczka się nieźle rozpycha;-)
Martitka zgrabniutka nawet z brzuszkiem:-)
Bombusia podobny etap ciąży jak ja i ilośc kg na + taka sama, ja startowałam z 53, teraz jest 62. 24,5.jpg

Anecia ale bęcuś!!! świetny:)
Bombusia Ty to chyba na porodówke polecisz jak moja mama, która w tym samym czasie miała rodzić mojego brata co jej siostra mojego kuzyna. Moja mama wezwała pogotowie i oczywiście jeszcze włosy czesała jak przyjechali, i chcieli moją ciotkę brac na nosze bo ona już ledwo z bęcem chodziła a po mojej mamie nic nie było widać:)

Hahaha... Twoja mam to niezła asiora była, ja to się boję że do szpitala czasami nie zdążę a Twoja mama miała czas jeszcze przed lustrem paradować :-D

Martitka-super brzunio:tak: Nie przejmuj się mój też nie jest duży, a w pierwszej ciąży miałam zdecydowanie większy;-)
Anecia-a Twój już spory-ślicznie wygląda:-)
Bombusia-dalej maleńki masz ten brzuszek, ale z tego co widzę, chyba trochę ruszył do przodu:tak:

Kasiu, moja siostra też w pierwszej ciąży miała ogromniasty brzuch a w drugiej o wiele mniejszy, a jeśli chodzi o dzieciaczki to w pierwszej ciąży jej synek ważył zaledwie ok 2850, a w drugiej córcia 3250, więc rozmiar brzucha nijak się u niej miał do wielkości maluszków :-) Więc nie ma się co stresować wielkością naszych bęcków :-D

Bombusia Ale Ty masz malutki brzusio :-) Ale śliczny :-)

Maritka Ale z Ciebie laseczka :-) Też bym chciała ważyć 71, Ja już ważę 76, a waga początkowa 63 :-(

Anecia Piękny domek i jakie super napisy na ścianie :-)

Hmmm jak tak czytam ile ważyłyście przed ciążą to się trochę dołuję, bo ja zawsze chciałam wazyć 60 - 65 kg, a niestety nigdy powyżej 54 kg nie przeszlam :-( No i zanim zaszlam w ciążę to miałam 52, a teraz 60 i mam nadzieję że po ciąży mi trochę kg zostanie :-D

A napisy na ścianie to w sypialni... sama robiłam, ale ze szablonu oczywiście bo aż takiego talentu nie mam :-D

Ciamajdka i Krzynka znów się uśmiałam hi hi:) du.. też już mam taką jak brzuszek no prawie brrrr.
Dziękuję Mamuśki kochane jesteście, buziaczki:)

Hahaha... teraz ja się uśmiałam... Bombusia gdzie Ty niby masz taką dużę du...??? Głupoty opowiadasz niestworzone... chyba nie widziałaś grubych dziewczyn :-)

Anecia jaki dużyyyy brzuszek, córeczka się nieźle rozpycha;-)
Martitka zgrabniutka nawet z brzuszkiem:-)
Bombusia podobny etap ciąży jak ja i ilośc kg na + taka sama, ja startowałam z 53, teraz jest 62.Zobacz załącznik 244957

A mała rozpycha się i to nieźle... tak że niekiedy ruszyć się nie moge, a to jak mi daje po pęcherzu to normalnie szok, niekiedy to się boję że do kibelka nie zdążę mimo iż mi się np siusiu nie chce za mocno :-D
No a Twój brzuszek też ładniutki i zgrabny :-) I też ten sam etap ciąży co ja i Bombusia :-) Tylko ja trochę z kg jestem do tyłu, ale możliwe że mi przybyło od 4.05 kiedy byłam ważona :-) Więc może też jestem jakieś 10 kg a nie 8 kg na plusie, kto wie :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczynki brzusie superaśne :-)

Ja tam się cieszę, że mój badzioszek już od jakiegoś czasu wygląda na ciążowy a nie mocno objedzony :-D Także nie ma co się dołować rozmiarami (dużymi czy małymi)- ważne, że dzieciaczki rosną i się dobrze rozwijają ;-)

Urszulka b. ładna chatka dla Twojego Puchatka/tki. Znasz juz płeć?????
No tak to my "święta trójca" z Anecią1111 jesteśmy jeśli chodzi o tygodnie i dni ciązy zobaczymy, która pierwsza będzie stękać na porodówce hi hi:)

Nie wiem dlaczego nie widać czasem tego napisu glitery, tak samo jak ty oczekuję synka, narazie bezimienny bo nie możemy dojśc do porozumienia z mężem:-)
Ja stawiam na Ciebie;-)

https://www.babyboom.pl/forum/members/anecia1111-48583.htmlAnecia1111 aale laseczka z brzuszkiem z Ciebie, super :-)

Bombusia super wyglądasz :-) , a kg nie widać!

https://www.babyboom.pl/forum/members/urszulka202-73318.html
urszulka202 super brzuszek :-)

REWELACYJNIE WYGLĄDAJĄ MAMUSIE SIERPNIOWE!!! :-)

Hahaha... odrazu tam laseczka, po prostu mam tylko piłeczkę przed sobą a poza tym figura sprzed ciąży ani trochę się nie zmieniła, a trochę by mi mogło wejść tu i tam, wcale bym nie pogardziła :-) Może kiedyś się odważę wstawić całą fotkę, tylko tam na otwartym watku to trochę niebezpieczne, nie chcę się później oglądać jako kogoś innego :-D

No tak to my "święta trójca" z Anecią1111 jesteśmy jeśli chodzi o tygodnie i dni ciązy zobaczymy, która pierwsza będzie stękać na porodówce hi hi:)

Bombusia... ja też stawiam na Ciebie :-) Chociaż okaże się dopiero w sierpniu jak będzie faktycznie :-D

reklama
Jak to a ja?? zapominacie o mnie?? Ja też w waszych okolicach z terminem :p
Urszulka - super brzuś i sukienunia też!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry