reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Martitko - wcale nie jest "nie tak" . Każdej brzuszek inaczej rośnie.
Ja sie na ćwiczeniach dla ciężarówek frustruje, bo jest taka dziewczyna, która jest o 2 tyg bardziej zaawansowana w ciąży a dopiero od niedawna lekko ją wybrzuszyło (małe wzdęcie), do niedawna płaska jak deska!. Wczoraj na zajęciach porównywałam nas w lustrze i się załamałam - ja już jak wieloryb wyglądam!! Wszystkie myślą, że ja dużo wczesniej niż ona rodzę i trochę się dziwią, jak się dowiadują, że jest naodwrót :-)
Ale cóż - taka moja uroda :-)

reklama
W ostatnich 2 tygodniach tak mnie własnie wypchnęło :-) A u Ciebie Bombusiu dużo kg przybyło? Bo jesteśmy praktycznie na tym samym etapie ciąży :-D
Postaram się dziś wstawić fotkę, ja przytyłam ok. 9, 10 kg kurcze dużo, ale też dużo leżę naprawde, chopaki sprzątaja, robią zakupy, ja czasmi gdzieś idę i tylko podjadam buuu!

Zdjęcie-0071.jpgZdjęcie-0064.jpg
No to My z maluszkiem z dziś ..... tak na szybko cykałam:) z telefonu, pamiętajcie, ze mi idzie w koło:(

Ostatnia edycja:
Dziękuję kobietki za te komplementy ;-) Ale tak ogólnie to każda z nas ma śliczne i jedyne w swoim rodzaju brzucholki i małych lokatorków :-D

Anecia - śliiicznie!!! :-D Mnie też ostatnio znowu wywaliło. Widziałam się ze znajomymi 2 maja i wczoraj spotkałam koleżankę, to mówiła, ze od tamtego czasu mi urosło :-) Tak te nasze córcie się rozpychają!!

No to właśnie tak jak mnie wywaliło :-) Wcześniej jakoś w 17 tygodniu, a teraz w 23, więc może za 6 tyg znowu mnie bardziej wywali, bo póki co od tego 4.05 chyba stoję w miejscu jak się tak w ustrze przeglądam :-D

Anecia, wow duzy ten twoj brzusio :) Moze cos u mnie jest nie tak, ze on tak powoli rosnie

Martitka tylko mi się tutaj nie stresuj!!! Każdej z nas w indywidualnym tempie brzucholek rośnie i Twój wcale taki mały nie jest jak Ci się wydaje. Po prostu mamy też pewnie inną budowę i mnie bardziej wypchnęło :-) Ale zobaczysz... jeszcze mnie przegonisz przed porodem :-)

Zobacz załącznik 244792Zobacz załącznik 244791
No to My z maluszkiem z dziś ..... tak na szybko cykałam:) z telefonu, pamiętajcie, ze mi idzie w koło:(

Też śliczny brzuchol! I wcale aż tak mocno w koło nie idzie, bynajmniej ja tego nie widzę :-) A tak ogólnie to mój brzuchol też szedl jakiś czas wkoło a wlasnie od tego 4.05 tak go do przodu wywaliło :-D

Martitko - wcale nie jest "nie tak" . Każdej brzuszek inaczej rośnie.
Ja sie na ćwiczeniach dla ciężarówek frustruje, bo jest taka dziewczyna, która jest o 2 tyg bardziej zaawansowana w ciąży a dopiero od niedawna lekko ją wybrzuszyło (małe wzdęcie), do niedawna płaska jak deska!. Wczoraj na zajęciach porównywałam nas w lustrze i się załamałam - ja już jak wieloryb wyglądam!! Wszystkie myślą, że ja dużo wczesniej niż ona rodzę i trochę się dziwią, jak się dowiadują, że jest naodwrót :-)
Ale cóż - taka moja uroda :-)

Ja też znam dziewczynę w "starszej" ciąży (ona ma jakoś termin na 20 lipca - wiec praktycznie miesiąc przede mną) niż moja i nawet wczoraj się widziałyśmy, no i ona ma w porównaniu z moim brzuchem bardzo małego bebzolka. Nawet sama to stwierdziła i trochę się zaniepokoiła, więc musiałam ją lekko uspokoić, że każda z nas jest inna :-D Ale chyba będę jej unikala żeby jej nie dołować :-D

Anecia ale bęcuś!!! świetny:)
Bombusia Ty to chyba na porodówke polecisz jak moja mama, która w tym samym czasie miała rodzić mojego brata co jej siostra mojego kuzyna. Moja mama wezwała pogotowie i oczywiście jeszcze włosy czesała jak przyjechali, i chcieli moją ciotkę brac na nosze bo ona już ledwo z bęcem chodziła a po mojej mamie nic nie było widać:)

Martitka-super brzunio:tak: Nie przejmuj się mój też nie jest duży, a w pierwszej ciąży miałam zdecydowanie większy;-)
Anecia-a Twój już spory-ślicznie wygląda:-)
Bombusia-dalej maleńki masz ten brzuszek, ale z tego co widzę, chyba trochę ruszył do przodu:tak:

Bombusia Ale Ty masz malutki brzusio :-) Ale śliczny :-)

Maritka Ale z Ciebie laseczka :-) Też bym chciała ważyć 71, Ja już ważę 76, a waga początkowa 63 :-(

Anecia Piękny domek i jakie super napisy na ścianie :-)

Bombusia - ty to masz maliznę z nie brzuś. W pierwszej ciąży też tak było?? Zaraz pewnie ruszy - zobaczysz, przeciez nie możemy się tak tu same z bęcem mordować :D
Ciamajdko - niezła historia z tą Twoją mamą. jakie to wszystko jest dziwne, nie? Jedna ma bęcora olbrzyma, druga malutkiego a w sumie dzieciaki podobnej wielkości się rodzą najczęściej... wszystko zależy od ułożenia i ilości wód płodowych.

reklama
Anecia śliczny ciążowy brzuszek taka piłeczka się słodka robi:)

Bombusia oj ty się trzymasz kobietko, maluch widocznie w plecki się rozpycha, ale niebawem sądzę, że i Twój brzucholek zamieni się w kuleczkę, na razie delikatnie - zgrabnie:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry