reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziekuje bardzo Dziewczyny :-).

a co do staników, mam ten sam problem. piersi znacznie mi sie powiekszyły, niedawno kupiłam sobie dwa staniki w rozmaiarze 75 dd, i juz są zamałe. Ale no cóz ;-) za bardzo sie tym nie przejmuje :-) chociaz boje sie co to bedzie w sieprniu...;-)

reklama
Hm... ze stanikami mam ten sam problem. Chociaż ja nigdy nie miałam dużego biustu, nosiłam rozmiar 75B, ale teraz muszę kupić sobie większe staniki bo z tych które nosiłam do tej pory to jeszcze tylko 2 są takie ze mnie nie cisną i ktore mogę założyć, ale oczywiście muszą być zapięte najluźniej jak się da...

a moj troche zmalal, ostatni widze ze odbija, ale w poprzedniej ciazy mialam 75c/d i po za ciaza mam 75 c wiec zadnej w sumie roznicy ale mleka co nie miara mala karmilam do 12 miesiaca pozniej juz sama odstawilam.

a mnie piersi ani nie bola ani nie rosna ,ostatnio mnie troszke tylko pobolaly i koniec:confused2:
w ostatniej ciąży miałam to samo a jak wywaliło na sam koniec ciąży to nosiłam z 75b na 85b:tak:
pokarmu miałam tyle ze nie nadążałam ściągać i w 3 miesiącu po urodzeniu dostałam takiego zapalenia ze musiałam dziecko odstawić:eek:

Ja tez tak mam. 75E to już troszkę przyskąpe, a co dalej będzie:szok:
Po pierwszym porodzie to w 85E dobrze uciągliwym ledwo się mieściłam i teraz pewnie to samo będzie:sorry:

Dziewczyny piękniutkie te Wasze brzuchalki:-)

A ja sie podniecalam swoim 70D;-)

16tydz3d.jpg

Tu mój brzuchol z dnia dzisiejszego - 16tydz3d.
Od ostatniego zdjęcia mineło tylko 6 dni a widzę,że zmienia kształt ;)

polianna brzuszek rewelacja i naprawde sie zmienil- teraz bedzie nam rosl dosc szybko hehehe. piekny

Polianka, brzuszek śliczny i jak na moje oko masz tam chłopaka. Jesteś pewna, że lekarz się nie pomylił? :-)

reklama
dzięki dziewczyny!!
saudads - ;) nie strasz. Przypatrywaliśmi si wspólnie z rżnych stron, i absolutnie nic między nogami nie było. ;) Lekarz zaczął już mówić do dzidzi per "ona" i był pewien :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry