reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziekuje bardzo Dziewczyny :-).

a co do staników, mam ten sam problem. piersi znacznie mi sie powiekszyły, niedawno kupiłam sobie dwa staniki w rozmaiarze 75 dd, i juz są zamałe. Ale no cóz ;-) za bardzo sie tym nie przejmuje :-) chociaz boje sie co to bedzie w sieprniu...;-)

reklama
Hm... ze stanikami mam ten sam problem. Chociaż ja nigdy nie miałam dużego biustu, nosiłam rozmiar 75B, ale teraz muszę kupić sobie większe staniki bo z tych które nosiłam do tej pory to jeszcze tylko 2 są takie ze mnie nie cisną i ktore mogę założyć, ale oczywiście muszą być zapięte najluźniej jak się da...

a moj troche zmalal, ostatni widze ze odbija, ale w poprzedniej ciazy mialam 75c/d i po za ciaza mam 75 c wiec zadnej w sumie roznicy ale mleka co nie miara mala karmilam do 12 miesiaca pozniej juz sama odstawilam.

a mnie piersi ani nie bola ani nie rosna ,ostatnio mnie troszke tylko pobolaly i koniec:confused2:
w ostatniej ciąży miałam to samo a jak wywaliło na sam koniec ciąży to nosiłam z 75b na 85b:tak:
pokarmu miałam tyle ze nie nadążałam ściągać i w 3 miesiącu po urodzeniu dostałam takiego zapalenia ze musiałam dziecko odstawić:eek:

Ja tez tak mam. 75E to już troszkę przyskąpe, a co dalej będzie:szok:
Po pierwszym porodzie to w 85E dobrze uciągliwym ledwo się mieściłam i teraz pewnie to samo będzie:sorry:

Dziewczyny piękniutkie te Wasze brzuchalki:-)

A ja sie podniecalam swoim 70D;-)

16tydz3d.jpg

Tu mój brzuchol z dnia dzisiejszego - 16tydz3d.
Od ostatniego zdjęcia mineło tylko 6 dni a widzę,że zmienia kształt ;)

polianna brzuszek rewelacja i naprawde sie zmienil- teraz bedzie nam rosl dosc szybko hehehe. piekny

Polianka, brzuszek śliczny i jak na moje oko masz tam chłopaka. Jesteś pewna, że lekarz się nie pomylił? :-)

reklama
dzięki dziewczyny!!
saudads - ;) nie strasz. Przypatrywaliśmi si wspólnie z rżnych stron, i absolutnie nic między nogami nie było. ;) Lekarz zaczął już mówić do dzidzi per "ona" i był pewien :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry