reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Brzuszki są śliczne;-)
ja tam w żadne przepowiednie nie wierze;-)

reklama
Brzuszki są śliczne;-)
ja tam w żadne przepowiednie nie wierze;-)

Noo ;-D bo już w panikę wpadałam hehe.
wydaje mi się,że te przepowiednie jak już dotyczą dużych brzuszków :) a nie tych dopiero rosnących.

A moja corunia niech ni próbuje się nawet przeksztalcac w chłopca bo sie przyzwyczaiłam do tej myśli i ogromnie cieszę :)

Noo ;-D bo już w panikę wpadałam hehe.
wydaje mi się,że te przepowiednie jak już dotyczą dużych brzuszków :) a nie tych dopiero rosnących.

A moja corunia niech ni próbuje się nawet przeksztalcac w chłopca bo sie przyzwyczaiłam do tej myśli i ogromnie cieszę :)
nie stresuj się , masz dowód prawie 100% ze dziewuszka będzie:tak:
ja w pierwszej ciąży miałam okrągły brzuszek i pępek na wiesz mi nie wyszedł i co ? chłopaka mam;-)
a tak mi gadali heheh
także te przepowiednie można miedzy bajki wsadzić :tak:

Właśnie a jak to jest z tym pępkiem :sorry: Jak Was czytam to chyba nie ma reguły, że on musi "wyskoczyć"?? Ja to mam taką dziurę głęboką, więc wierzyć mi się nie chce, żeby to się miało wypchnąć :laugh2:

Ja rowniez mam dziurke ogromna i mam nadzieje, ze nei wyjdzie:szok:

Moj brzusio po porzadnej kolacji, 18 tydz

Załączniki

• Photo du 82171430-02- à 22.49.jpg
    Photo du 82171430-02- à 22.49.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 52
mój dzisiejszy brzuszek;-)
coś mi się wydaje ze stanął w miejscu...
1a4b61.jpg

2a8143.jpg

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry