reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Polianka, brzuszek śliczny i jak na moje oko masz tam chłopaka. Jesteś pewna, że lekarz się nie pomylił? :-)

Dokładnie to samo pomyślałam jak zobaczyłam zdjęcie Polianny:szok: , że brzuch na chłopca na bank, czyli następna przepowiednia nie jest prawdziwa skoro ma być dziewczynka:))):-D

reklama
Polianna ależ ja nie chcę straszyć. :-) Po prostu nakręciłam się tymi wszystkimi przepowiedniami z cyklu "chłopiec czy dziewczynka" :sorry: a twój brzuszek jest taki w punkt na chłopca. na szczęście jesteś kolejnym przykładem na to, że należy te wróżby wsadzić między bajki :tak:

Kochane chciałam wstawić i ja zdjęcie brzucholka, ale jak biorę tą ikonkę wstaw obrazek to mi tylko miejsce na jakis link sie pojawia ;/ A Wasze brzuszki są śliczne

Kochane chciałam wstawić i ja zdjęcie brzucholka, ale jak biorę tą ikonkę wstaw obrazek to mi tylko miejsce na jakis link sie pojawia ;/ A Wasze brzuszki są śliczne
Bo w to miejsce musisz skopiować adres obrazka (najpierw zdjęcie musisz wrzucić z dysku komputera do sieci) :tak:

O udało się. Dziekuje Kiniusia

Załączniki

• Zdjęcie0119.jpg
    Zdjęcie0119.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 95
Ostatnia edycja:
Wasnie spojrzałam na zdjęcie z poprzedniej ciąży w mniej więcej podobnym okresie- brzuch też był bardziej spiczasty niż okrągły a potem to już piłka koszykowa ;)
Moja mama ma za to inną "wróżbę",że jak pępek si wypchnie to chłopak a jak jest wciągnięty to panienka. Ona urodziła dwe dziewczynki i dwóch chłopców - za każdym razem sie jej sprawdzało :-)
Ale mam też drugie zdjęcie z dzisiejszego focenia i tam jst bardziej okrągly (może na wydechu hehe).

Zielona ;) dziewczyny ci panienke przepowiedza hihi. Piękna piłeczka :)

reklama
I ja się postaram swój brzuszek wkleić na weekendzie :-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry