- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
martitka-26
Fanka BB :)
Polianna, Ty kochana to zbyt duza chyab nie przytylas, piekny , okragly brzusio:-)
Alaa- U mnie brzusia nie bylo widac do 16 tygodnia i nawet teraz nie jest zbyt duzy;-)
Alaa- U mnie brzusia nie bylo widac do 16 tygodnia i nawet teraz nie jest zbyt duzy;-)
martitka-26
To tak jak ja;-)
AgaS-78
no brzuszki fakt przecudne))
Juz i tak lepiej zaczelam te ciaze, bo niebralam progesteronu w pierwszym trymestrze i ani jednej nospy, jednym slowem hurrrrraa. Wiec moze bedzie faktycznie lepiej i jeszcze ta szyjka o cm dluzsza jak na pierwszej wizycie.
Bay ja zmykam do kolezanki.
No niestey nie dosc ze nietrzymanie tej szyjki to jeszcze ta cukrzyca, i pozniej jeszcze kilaknascie (pewno- chociaz mam nadzieje ze tym razem nie) tyg. w lozku., no i przedwczesne skurcze- naszczescie na razie ich jeszcze nie mam, a w poprzednich ciazach juz sie zaczynaly, ale za tydzien zaczynam brac progesteron wiec moze bedzie dobrze.AgaS-78 (gratuluję wytrwałości z dietką) i Ewelina cudowne brzuszki.... ;-)
Juz i tak lepiej zaczelam te ciaze, bo niebralam progesteronu w pierwszym trymestrze i ani jednej nospy, jednym slowem hurrrrraa. Wiec moze bedzie faktycznie lepiej i jeszcze ta szyjka o cm dluzsza jak na pierwszej wizycie.
Bay ja zmykam do kolezanki.
Z
zanetka905
Gość
Mój brzusio ;-) ,bardzo malutki jak na 17 tydzien.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.