reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To Wasze brzuszki robią się juz takie "konkretne" :) Zazdroszczę bo u mnie nic jeszcze nie ma :/

Aga i Polianka, Ewelinka macie piękne brzuszki. Ewelinka ma super kształt:D:D:D:D A Aga i Polianka mają bardzo podobne kształtem:)

Polianna, Ty kochana to zbyt duza chyab nie przytylas, piekny , okragly brzusio:-)

Alaa- U mnie brzusia nie bylo widac do 16 tygodnia i nawet teraz nie jest zbyt duzy;-)

no brzuszki fakt przecudne:)))
AgaS-78 (gratuluję wytrwałości z dietką) i Ewelina cudowne brzuszki.... ;-)
No niestey nie dosc ze nietrzymanie tej szyjki to jeszcze ta cukrzyca, i pozniej jeszcze kilaknascie (pewno- chociaz mam nadzieje ze tym razem nie) tyg. w lozku.:wściekła/y:, no i przedwczesne skurcze- naszczescie na razie ich jeszcze nie mam, a w poprzednich ciazach juz sie zaczynaly, ale za tydzien zaczynam brac progesteron wiec moze bedzie dobrze.
Juz i tak lepiej zaczelam te ciaze, bo niebralam progesteronu w pierwszym trymestrze i ani jednej nospy:rofl2:, jednym slowem hurrrrraa. Wiec moze bedzie faktycznie lepiej i jeszcze ta szyjka o cm dluzsza jak na pierwszej wizycie:happy::happy:.
Bay ja zmykam do kolezanki.

Mój brzusio ;-) ,bardzo malutki jak na 17 tydzien.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry