reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To Wasze brzuszki robią się juz takie "konkretne" :) Zazdroszczę bo u mnie nic jeszcze nie ma :/

Aga i Polianka, Ewelinka macie piękne brzuszki. Ewelinka ma super kształt:D:D:D:D A Aga i Polianka mają bardzo podobne kształtem:)

Polianna, Ty kochana to zbyt duza chyab nie przytylas, piekny , okragly brzusio:-)

Alaa- U mnie brzusia nie bylo widac do 16 tygodnia i nawet teraz nie jest zbyt duzy;-)

no brzuszki fakt przecudne:)))
AgaS-78 (gratuluję wytrwałości z dietką) i Ewelina cudowne brzuszki.... ;-)
No niestey nie dosc ze nietrzymanie tej szyjki to jeszcze ta cukrzyca, i pozniej jeszcze kilaknascie (pewno- chociaz mam nadzieje ze tym razem nie) tyg. w lozku.:wściekła/y:, no i przedwczesne skurcze- naszczescie na razie ich jeszcze nie mam, a w poprzednich ciazach juz sie zaczynaly, ale za tydzien zaczynam brac progesteron wiec moze bedzie dobrze.
Juz i tak lepiej zaczelam te ciaze, bo niebralam progesteronu w pierwszym trymestrze i ani jednej nospy:rofl2:, jednym slowem hurrrrraa. Wiec moze bedzie faktycznie lepiej i jeszcze ta szyjka o cm dluzsza jak na pierwszej wizycie:happy::happy:.
Bay ja zmykam do kolezanki.

Mój brzusio ;-) ,bardzo malutki jak na 17 tydzien.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry