reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hihi ;-) biuscik to ja zawsze mialam spory :-), ale nie powiem piersi mi sie troche juz powiekszyły :tak:.
piękny brzusio.. u mnie tez piersi sie powiekszyły nie powiem ze mało bo juz mam 8cm na plusie w biuscie..
ledwo co wchodze w staniki.. mam duze 75 DD i niestety robią sie przymaławe i mam takze taki rozciagliwy E i jeszcze w nim sie dobrze czuje.. nie wyobrazam sobie jak jeszcze urosną..

Nektarynka- mam to samo :) Kilka miesięcy temu kupiłam dwa staniki 75DD a dziś mi z nich piersi wylatują. takie "akuku" ;) Podejrzewam,że rozmiar znów się zwiekszył.

Żanetka, szczuplutka jesteś, ale oddychać to masz czym :tak: i brzuszek śliczny.

piękny brzuszek zanetka- no i piersi pozazdroszczenia!
dsc00231vg.jpg

reklama
Nektarynka- mam to samo :) Kilka miesięcy temu kupiłam dwa staniki 75DD a dziś mi z nich piersi wylatują. takie "akuku" ;) Podejrzewam,że rozmiar znów się zwiekszył.

Ja tez tak mam. 75E to już troszkę przyskąpe, a co dalej będzie:szok:
Po pierwszym porodzie to w 85E dobrze uciągliwym ledwo się mieściłam i teraz pewnie to samo będzie:sorry:

Dziewczyny piękniutkie te Wasze brzuchalki:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry