reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hihi ;-) biuscik to ja zawsze mialam spory :-), ale nie powiem piersi mi sie troche juz powiekszyły :tak:.
piękny brzusio.. u mnie tez piersi sie powiekszyły nie powiem ze mało bo juz mam 8cm na plusie w biuscie..
ledwo co wchodze w staniki.. mam duze 75 DD i niestety robią sie przymaławe i mam takze taki rozciagliwy E i jeszcze w nim sie dobrze czuje.. nie wyobrazam sobie jak jeszcze urosną..

Nektarynka- mam to samo :) Kilka miesięcy temu kupiłam dwa staniki 75DD a dziś mi z nich piersi wylatują. takie "akuku" ;) Podejrzewam,że rozmiar znów się zwiekszył.

Żanetka, szczuplutka jesteś, ale oddychać to masz czym :tak: i brzuszek śliczny.

piękny brzuszek zanetka- no i piersi pozazdroszczenia!
dsc00231vg.jpg

reklama
Nektarynka- mam to samo :) Kilka miesięcy temu kupiłam dwa staniki 75DD a dziś mi z nich piersi wylatują. takie "akuku" ;) Podejrzewam,że rozmiar znów się zwiekszył.

Ja tez tak mam. 75E to już troszkę przyskąpe, a co dalej będzie:szok:
Po pierwszym porodzie to w 85E dobrze uciągliwym ledwo się mieściłam i teraz pewnie to samo będzie:sorry:

Dziewczyny piękniutkie te Wasze brzuchalki:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry