reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj to nie fajnie masz:no: Cukrzyca jest straszna na wszystko co się wkłada do buzi trzeba uważać. Przechlapane:zawstydzona/y:

Ale coś za coś, my będziemy słonikami a Ty laseczką jak się patrzy :-)

reklama
Oj to nie fajnie masz:no: Cukrzyca jest straszna na wszystko co się wkłada do buzi trzeba uważać. Przechlapane:zawstydzona/y:

Bogusiu, jesteśmy na takim samym etapie ciaży (16 tydzien, 2 dzien) :-D:cool:

ale juz sie do niej przyzwyczailam:))) to prawda ze czasem jak mam na cos ochote i jestem np. w gosci to tak denerwuje bo wszyscy namawiaja a ja odmawiam. Chcialabym miec taka silna wole po ciazy- ale czego sie nie robi dla dziecka- a teraz mala mi na glowe wychodzi:)))

piękne nowe brzuszki widzę :tak:po prostu cudowne :-)

AgaS-78 (gratuluję wytrwałości z dietką) i Ewelina cudowne brzuszki.... ;-)

reklama
15tydz4dz.jpg

Ja z dzisiejszego rana- 15 tydzien 4 dzien.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry