reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Saudades - wcale po Tobie nie widać tych kilogramów!! Pewnie jesteś wysoka! Ja mam wyższą wagę i wyglądam spaślakowato...

Nektarynko a waga ci wzrosła? Ja też mam wrażenie, ze zeszczuplałaś, wiec się pewnei zbilansowało?

carilka - śliczne zdjątko!!

bogusia - wcale nie taki ogromny i bardzo zgrabniutki!!

reklama
dziewczyny piekne te wasze domki dla maluszków. Ja na razie nie wstawiam, bo wydaje mi się ze troche więcej na nim tluszczu niż realnego brzuszka. :-)

mam nauczkę po poprzedniej ciazy przytyłam w niej 29 kg i niestety 10kg zostało. chociaz nigdy nie miałam problemów z waga przy wzroście 173 cm wazylam 58-62 kg. jak chcialam schudnąc to w moment chudlam i było ok. dlatego nie przejmowałam się tym że dużo jem, bo myslałam że tez szybko zrzuce po urodzeniu, faktycznie waga spadła do 67,8kg jak mały miał 4 miesiące, ale niestety zaczęła spowrotem rosnąc i zatrzymala się tak na 72-74 kg!!!

teraz aż tak nie tyje, ważę 75kg a przy zaj\kładaniu karty w 9tc wazyłam 73,3kg.

uważajcie dziewczyny z tym jedzeniem, bo naprawdę nie każdej udaje się wrócić do swojej sylwetki, i bol w sercu zostaje jak sie ogląda stare zdjęcia :-)

Dzięki dziewczyny. Aż mi lżej na duchu :-)

dziewczyny piekne te wasze domki dla maluszków. Ja na razie nie wstawiam, bo wydaje mi się ze troche więcej na nim tluszczu niż realnego brzuszka. :-)

mam nauczkę po poprzedniej ciazy przytyłam w niej 29 kg i niestety 10kg zostało. chociaz nigdy nie miałam problemów z waga przy wzroście 173 cm wazylam 58-62 kg. jak chcialam schudnąc to w moment chudlam i było ok. dlatego nie przejmowałam się tym że dużo jem, bo myslałam że tez szybko zrzuce po urodzeniu, faktycznie waga spadła do 67,8kg jak mały miał 4 miesiące, ale niestety zaczęła spowrotem rosnąc i zatrzymala się tak na 72-74 kg!!!

teraz aż tak nie tyje, ważę 75kg a przy zaj\kładaniu karty w 9tc wazyłam 73,3kg.

uważajcie dziewczyny z tym jedzeniem, bo naprawdę nie każdej udaje się wrócić do swojej sylwetki, i bol w sercu zostaje jak sie ogląda stare zdjęcia :-)

No i tego się obawiam. Bo komórki tłuszczowe potem zostają i nawet jak się schudnie po ciąży nie jest łatwo utrzymać wagę... Ale ja mam taki apetyt... :zawstydzona/y: zjadłam przed chwilą obiad, a już myślę co by tu jeszcze przekąsić... Chyba wyjdę z psem na spacer. ;-)

ja również przytyłam w pierwszej ciąży 30kg ale szybko wróciłam do swojej figury;-)
tu może nie chodzi o to żeby się ograniczać z jedzeniem (trzeba jeść często ale mniejsze posiłki) , a po ciąży mieć dyscyplinę;-)

Nektarynko, nie widzę różnicy. Może zeszczuplałaś z równocześnie rosnącym brzuszkiem? ;-)
sama nie wiem.. w brzuchu tyle samo ile było moze 2 cm mniej..
Nektarynko a waga ci wzrosła? Ja też mam wrażenie, ze zeszczuplałaś, wiec się pewnei zbilansowało?
jesli chodzi o wage to 0,6kg poszłam w dol od tamtego momentu..

dzięki dziewczyny! bardzo mi miło :-) fotkę robił mąż w naszych, domowych pieleszach ;-)

ja póki co mam 4kg na minusie, a brzuch rośnie :rofl2:

wasze brzuszki też piękne - zresztą mnie każde ciążowe rozczulają :-D

To teraz ja sie pochwale :-)

15tc 3d
9c4e848dd3.jpg

A to dzisiaj rano :-)
15tc 4d
97dfad61e0.jpg

No i ja potwierdzam jeszcze tez brzuszki sa piekne, a najwazniejsze jest to co w nich rosnie:))) I ja sie pochwale swoim , zdjecie zrobione dzisiaj, wczesniej byl tez dluzy- teraz tez schudlam wiec wlasciwie nie widze roznicy ze zdjeciami z przed 3 tyg.
Pierwsze dzisiaj
P1030247.jpg
P1030124.jpgdrugie 3 tyg. wczesniej
Jesli chodzi o mnie to ja wciaz jestem okolo 3 kilo na minusie i pewno jeszcze zanim wystartuje z waga to trszke minie, niestety dieta daje mi mozliwosc trzymania wagi w rydzach, ale zato wiele rzeczy musze sobie odmowic:/

Ostatnia edycja:
No i ja potwierdzam jeszcze tez brzuszki sa piekne, a najwazniejsze jest to co w nich rosnie:))) I ja sie pochwale swoim , zdjecie zrobione dzisiaj, wczesniej byl tez dluzy- teraz tez schudlam wiec wlasciwie nie widze roznicy ze zdjeciami z przed 3 tyg.
Pierwsze dzisiaj
Zobacz załącznik 207126
Zobacz załącznik 207127drugie 3 tyg. wczesniej
Jesli chodzi o mnie to ja wciaz jestem okolo 3 kilo na minusie i pewno jeszcze zanim wystartuje z waga to trszke minie, niestety dieta daje mi mozliwosc trzymania wagi w rydzach, ale zato wiele rzeczy musze sobie odmowic:/

jaka dieta? I jak to możliwe że jesteście na minusie:eek: Ja przytyłam już 6kg :crazy:

reklama
jaka dieta? I jak to możliwe że jesteście na minusie:eek: Ja przytyłam już 6kg :crazy:
No niestety skarbie, ja mam bardzo wczesnie wykryta cukrzyce i jestem na diecie, w poprzedniej ciazy przytylam tylko okolo 8.5 kilogramow, pisze okolo b tak naprawde nie wiem ile schudlam jak zaczelam miec diete.
Teraz tez nie chce wiecej przytyc , pozniej po prodzie dobrze sie czuje z tym z waga jest od razu normalna:)) Ale fakt dzisiaj zjadlam mala kromeczke na sniadanko, pozniej yogurt, i teraz launch bede miec moze warzywaz patelni i jajko- po tym zawsze jest dobry cukier:)))
wiec jem co 2 godz, nic nie podjadam, jak zmierze cukier i mam dobry to biore cos wiecej.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry