- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelinka2106
Fanka BB :)
Dziewczynki sliczne brzuszki :-) napatzrec sie nie moge :-)
Ja swój brzuszek dodam moze pozniej
Ja swój brzuszek dodam moze pozniej
Bombusia
Śliczne domki dziewczyny :-)
Zgadzam się z Tobą KINIUSIA ładniusie brzunie, ale fajnie, jak przyjdzie ciepło i zrzucimy te grube ciuchy, to zaraz sąsiedzi zobaczą, że my mamy więcej niż jedno serduszko:-)!!!!!
to ile teraz wazysz? pieknie wygladasz i ja nie widze zbednych kilogramowcarilka, artystyczna fotka. Bardzo drobniutka jesteś, dlatego brzuszek tak ładnie się odznacza.
Mój brzuchol po 3 tyg od ostatniej fotki. W ciągu tych 3 tygodni przybyło mi 2,5kg i to chyba widać.
Zobacz załącznik 206991
Nektarynka
saudades
Kasiu ważę 72,5kgto ile teraz wazysz? pieknie wygladasz i ja nie widze zbednych kilogramow
Dziś miałam ważenie podczas wizyty. Położna była w szoku, bo stwierdziła, że tego po mnie nie widać.
Kasiu ważę 72,5kg
Dziś miałam ważenie podczas wizyty. Położna była w szoku, bo stwierdziła, że tego po mnie nie widać.
bo naprawde nie widac. ja tez ciagle do przodu i to mnie przeraza
saudades
Mnie również. zwłaszcza, że zawsze ważyłam koło 65. Pewnie do końca ciąży będzie razem 30 kilo . Juz sobie postanawiałam, że będę się ograniczać, a dalej jem za dwóch zamiast dla dwóch. ehh. Wolałabym mdłości
Nektarynko, nie widzę różnicy. Może zeszczuplałaś z równocześnie rosnącym brzuszkiem? ;-)
Nektarynko, nie widzę różnicy. Może zeszczuplałaś z równocześnie rosnącym brzuszkiem? ;-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.