reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
)
2n6hqqd.jpg

A to my z dzidziolkiem, zdjęcie "ciężko" skombinowane przed lustrem:-)!!!!!

SHYLA!!!!
Wow wow, :szok:śmiało możesz z bliźniakami chodzić, brzunio śliczny, jakbyś małą podusię "jasia" włożyła:-)!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja mam zwidy ostatni. polozylam sie dzisiaj i czulam,ze mi brzuch się rusza:szok: tak pulsuje i sie zaczęłam zastanawiać czy to moje bicie serca się na brzuch "przenisło" czy jak?!

ja mam zwidy ostatni. polozylam sie dzisiaj i czulam,ze mi brzuch się rusza:szok: tak pulsuje i sie zaczęłam zastanawiać czy to moje bicie serca się na brzuch "przenisło" czy jak?!

Mam to samo codziennie ale z tydzień temu to w takim natężeniu że byłam w szoku:) To macica jest taka ukrwiona, ale miło jest sobie pomyśleć, że to dzidzia... jeszcze parę tygodni:) choć ja pierworódka i do tego grubsza to tak prędko nie poczuję...

ja tez tak mam.. jak poloze reke na brzuchu to czuje takie pulsowanie ze hej.. co prawda zawsze (przed ciaza) np po jakimkolwiek wysilku czulam jakbym wlasnie serce miala w brzuchu :) a teraz to nawet zaraz po przebudzeniu czuje jak wszystko pulsuje..

nawet M niedawno mi mowil ze jak spalismy a on zawsze trzyma reke na moim brzuchu i poczul jakby cos pulnelo dwa razy tak leciutko.. ja oczywiscie podeszlam do tego na spokojnie ale sama nie wiem..

I ja także czułam, ale myślałam, że to pulsowanie to od serca takie a'la echo :tak:;-)
Ha, nie jestem sama :-D

)
SHYLA!!!!
Wow wow, :szok:śmiało możesz z bliźniakami chodzić, brzunio śliczny, jakbyś małą podusię "jasia" włożyła:-)!!!

Raczej nie bliźniaki bo było USG :tak:
i nie podusia tylko prawdziwy brzuch :cool2::tak:;-)
za miesiąc wkleję kolejna fotkę bo brzusio mi rośnie z dnia na dzień:-D
mi również brzuszek pulsuje i czuje dziwne smyranie :-)

Bombusiu, fajny ten Twój brzusio... zaczyna sterczeć ślicznie :tak:

Dziękuję Krzynia77 za słowa otuchy!!:-)
Shyla wstawiaj foty. bo masz co pokazywać ty fotomodelko:-D!!
A ja wieczorami jak leżę sobie spokojnie to czuję w brzuchu , jakby mi jakś kaczuszka pływała po wodzie , takie falowanie, baaardzo miłe:tak:!

reklama
Shyla wstawiaj foty. bo masz co pokazywać ty fotomodelko:-D!!
Kochana do fotomodelki to mi daleko :-D haha
jestem zwykła mamusia i zona :-):tak:
fotki wkleję ale niech jeszcze brzusio podrosnie :-)
toć nie będę codziennie strzelała fot hihi :-D:cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry