reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja sie codziennie wyginam przed kamerka i zdjecia robie zeby sprawdzic czy brzucholek rosnie , cos sie niby zaoraglilo ale na ciaze to to nie wyglada;-)
ale z Ciebie laseczka :szok: fakt ,faktem nic nie widać ,ale to nie brzusio ma rosnąć a maleństwo :tak: ja mojej pierwszej ciąży do 5 miesiąca byłam szczuplutka :tak:

reklama
A ja sie codziennie wyginam przed kamerka i zdjecia robie zeby sprawdzic czy brzucholek rosnie , cos sie niby zaoraglilo ale na ciaze to to nie wyglada;-)
Martitka widać że macica już zrobiła swoje:) Pewnie wcześniej miałaś wklęsły brzuch, naprawdę ja jeszcze 2 tyg temu miałam wklęsły brzuchol, a lekarz jak robił USG to kości biodrowe tak wystawały jak u jakiegoś zamorzonego bidoka:) Podejrzewam, że jak wystartujesz to będziesz tu świeciła pięknym, ciążowym brzusiem:)

Laseczka z Ciebie piękna jest:-D:-D u mnie brzusio już duuużo większy niż wasze...

u ciebie to prawie nic nie widac- laska z ciebie!!!!piekny brzucholek. szkoda ze mojego brzuchola nie widzialas- normalnie 6 miesiac hehehe, chyba niewiele przytylas do tej pory , co?

ja chce zobaczyć !!!:-):tak:

moj coraz wiekszy i wiekszy hehe - powoli sie przyzwyczajam. a propo ja przytylam juz 7 kg

7kg?:szok: pokazuj nam tu swój brzuszek !!:tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• 1111.jpg
    1111.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 74
nie ,nie brzuszek :tak::-):tak:
ja wieczorami tez mam wielki jakbym była w 6 miesiącu :-D
i czuje się na noc jak słonica :-D
to dopiero początek :tak:a co będzie dalej ? nawet nie chce myśleć :szok::-):-D:-D

reklama
nie ,nie brzuszek :tak::-):tak:
ja wieczorami tez mam wielki jakbym była w 6 miesiącu :-D
i czuje się na noc jak słonica :-D
to dopiero początek :tak:a co będzie dalej ? nawet nie chce myśleć :szok::-):-D:-D

dokladnie. ale moze nie bedzie tak zle

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry