reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja sie codziennie wyginam przed kamerka i zdjecia robie zeby sprawdzic czy brzucholek rosnie , cos sie niby zaoraglilo ale na ciaze to to nie wyglada;-)

u ciebie to prawie nic nie widac- laska z ciebie!!!!piekny brzucholek. szkoda ze mojego brzuchola nie widzialas- normalnie 6 miesiac hehehe, chyba niewiele przytylas do tej pory , co?

reklama
Fakt, ze niewiele przytylam tzn nic, jestem jeszcze na mniusie przez wymioty,ale z moja waga wysciowa 64 kg:-p powinnam uwazac . A twoj brzuszek juz z kolei tak ladnie zaokraglony:-)

PS. Dziekuje za komplement

Fakt, ze niewiele przytylam tzn nic, jestem jeszcze na mniusie przez wymioty,ale z moja waga wysciowa 64 kg:-p powinnam uwazac . A twoj brzuszek juz z kolei tak ladnie zaokraglony:-)

PS. Dziekuje za komplement

bardzo prosze- to szczera prawda- super wygladasz. a moj coraz wiekszy i wiekszy hehe - powoli sie przyzwyczajam. a propo ja przytylam juz 7 kg

Martitko - fajny brzusio. Maleńki jeszcze! No i bardzo zgrabniutką mamuśką będziesz :tak:
kasssia - 7kg na plusie?? no,no.... Ja ostatnio byłam ważona to mi wysżło jeden na minusie, ale takie kilogramowe wahania a nawet większe to norma. No ale nie pociesza mnie to wcale bo jak już kiedyś pisałam, zaczęłam ciążę z 10kg naddatkiem:szok: co to będzie, co to będzie ??!! ;-)

Martitko - fajny brzusio. Maleńki jeszcze! No i bardzo zgrabniutką mamuśką będziesz :tak:
kasssia - 7kg na plusie?? no,no.... Ja ostatnio byłam ważona to mi wysżło jeden na minusie, ale takie kilogramowe wahania a nawet większe to norma. No ale nie pociesza mnie to wcale bo jak już kiedyś pisałam, zaczęłam ciążę z 10kg naddatkiem:szok: co to będzie, co to będzie ??!! ;-)

tez uwazam ze to troche za duzo ale co zrobie. juz nie jem wiecej- slodycze ograniczylam- od 2 tygodni waga na tym samym poziomie wiec moze jest jakas szansa ze nie przytyje 30 kg- matkoooooooo

Martitka-brzuszek jeszcze na ciążowy nie wygląda;-) Ale kassia ma rację-laska z Ciebie;-)

Martiko no brzunio sssuper.
Kassia nic się nie martw ja 4 kg dodatnio niestety, ale pocieszam się,że nie jem już słodyczy tylko dużo owoców i jogurtów. No ale ja miałam tylko trochę mdłości, żadnych wymiotów to co miało niby iść na minus??? A na początku jak widziałam słodycze to najlepsze rarytasy były, ochchh:-):tak:!!!

Martiko no brzunio sssuper.
Kassia nic się nie martw ja 4 kg dodatnio niestety, ale pocieszam się,że nie jem już słodyczy tylko dużo owoców i jogurtów. No ale ja miałam tylko trochę mdłości, żadnych wymiotów to co miało niby iść na minus??? A na początku jak widziałam słodycze to najlepsze rarytasy były, ochchh:-):tak:!!!

no ja tez na poczatku slodycze jadla w wielkich ilosciach. a teraz to ze slodyczy mam ochote tylko na paczki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry