reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:) Piękna mamusia z cudnym brzusiem. No proszę...niektrórzy to faktycznie stworzeni są,żeby z brzuszkiem chodzić ;))

Ale zauważyłam,że faktycznie w drugiej ciąży brzuch szybciej rośnie. Mój też już zaokrąglony, powoli kurtki nie mogę zapiąć. A w poprzedniej ciąży na tym etapie był minimalnie widoczny.

Shyla-super wyglądasz:-)
Polianna-a u mnie w sumie jeszcze mało co widać-fakt przybyły 4 cm w pasie, ale nawet jak tyłam 2 kg bez ciąży to tyle miałam:blink: A myślałam, że w drugiej ciąży będzie rósł szybciej:shocked2::cool2:

Shyla-super wyglądasz:-)
Polianna-a u mnie w sumie jeszcze mało co widać-fakt przybyły 4 cm w pasie, ale nawet jak tyłam 2 kg bez ciąży to tyle miałam:blink: A myślałam, że w drugiej ciąży będzie rósł szybciej:shocked2::cool2:

dziękuje ślicznie :-):-):-)

:) Piękna mamusia z cudnym brzusiem. No proszę...niektrórzy to faktycznie stworzeni są,żeby z brzuszkiem chodzić ;))

Ale zauważyłam,że faktycznie w drugiej ciąży brzuch szybciej rośnie. Mój też już zaokrąglony, powoli kurtki nie mogę zapiąć. A w poprzedniej ciąży na tym etapie był minimalnie widoczny.

to prawda w drugiej ciąży brzuszek szybciej się zaokrągla :tak:
ja już się nie mieszczę w swoje normalne rzeczy i musiałam zakupić kilka spodni ciążowych i bluzeczek :tak::tak: w pierwszej ciąży do 5 miesiąca śmigałam w normalnych rzeczach :-D a teraz szok :szok::szok::szok:

Shyla super wygladasz..
ja sobie nie wyobrazam siebie w drugiej.. jak ja juz jestem ladnie zaokrąglowa to co dopiero potem..

Piękna kobietka z pięknym brzusiem, a gdzie jest móóóój:D

Shyla super wygladasz..
ja sobie nie wyobrazam siebie w drugiej.. jak ja juz jestem ladnie zaokrąglowa to co dopiero potem..

dziękuję :-) nie znaczy ze jak teraz się zaokrągliłaś to z druga będzie gorzej ;-)
ja tam jeszcze chce 3 dzidziusia :-D i wtedy na tym zakończę :-D:tak: no ale najpierw niech drugie przyjdzie na świat ;-)

Shyla piekny masz ten brzuszek- ja tez chce taki ladny:-)

dzięki , twój nie długo tez będzie śliczniutki :-):tak:

Piękna kobietka z pięknym brzusiem, a gdzie jest móóóój:D

milusia83 dziękuje Ci :-):tak: czekam na Twoja foteczke bo pewnie tez masz czym się już pochwalić :tak::-)

az tak dobrze;-)

milo to czytać :tak::-)

reklama
Shyla.. mi zawsze marzyla sie dwójka... M chcial jedno.. ale widze ze juz miekknie.. ale drugie dopiero jak wybudujemy dom.. niestety nie wiemy kiedy to nastapi..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry