reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mls - witaj wśród nas :-) Piękny brzusio, chociaż jeszcze nie taki duży :-)
anecia - ja się w domu nie ważę, ale ostatnio pomiędzy jedną a drugą wizytą (czyli 2 tyg) miałam 1kg do przodu. Jak juz pisałam ja niewiele do tej pory przytyłam, co mnie cieszy bo z dużym nadbagażem zaczynałam ciążę. Może tak ma być i natura to wyrówna, albo dopiero teraz zacznie się wzrost wagi... się zobaczy :)
ja mam 1kg do przodu, na razie sie nie martwie bo i tak nie waze malo(72kg)
u mnie to w ogole dziwna sprawa, jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to wazylam 75
wymioty i totalny brak apetytu sprawil ze spadlam do 70
brzuszek mi urosl, ale na buzi czy nogi mam szczuplejsze

Ostatnia edycja:
28 tydzień +18kg i spuchnięte nogi :)

2qwo1w7.jpg

pięknie aga wyglądasz

a teraz JA!
OGŁASZAM KONKURS!
CZAS TRWANIA: DO NIEDZIELI
NAGRODA- BĘDZIE DO WYBORU ZE STRONY Picasa Web Albums - Iza.Tobolska

OTO PYTANIE KONKURSOWE:
ILE IZULKA MA W KŁĘBIE???(MIERZONE DZISIAJ)

MOŻNA POMYLIĆ SIĘ O 2 CM. JEŻELI NIKT NIE TRAFI- WYGRA OSOBA Z NAJBLIŻSZYM WYNIKIEM.

PODPOWIEDŹ- JESTEM WIEEEELKA!

NAGRODA ZOSTANIE WYSŁANA W PN LISTEM POLECONYM DO ZWYCIEZCY NA ADRES DOMOWY PODANY W PW!

Fiuu fiuu w kłębie??? Czy to jest w pasie???
To ja daję 110 cm. nie bij:(

Aga Natalia bardzo ładny brzunio, nie widac tych kilogramów naprawdę:)

pięknie aga wyglądasz

a teraz JA!
OGŁASZAM KONKURS!
CZAS TRWANIA: DO NIEDZIELI
NAGRODA- BĘDZIE DO WYBORU ZE STRONY Picasa Web Albums - Iza.Tobolska

OTO PYTANIE KONKURSOWE:
ILE IZULKA MA W KŁĘBIE???(MIERZONE DZISIAJ)

MOŻNA POMYLIĆ SIĘ O 2 CM. JEŻELI NIKT NIE TRAFI- WYGRA OSOBA Z NAJBLIŻSZYM WYNIKIEM.

PODPOWIEDŹ- JESTEM WIEEEELKA!

NAGRODA ZOSTANIE WYSŁANA W PN LISTEM POLECONYM DO ZWYCIEZCY NA ADRES DOMOWY PODANY W PW!

Jeju no zwariowało dziewcze :-D:-D
Ale mozna spróbować :-)
To ja szczelam hmm tak 113,5 :happy2:

Aga Natalia- śliczny brzuszek dość spory ;) nic dziwnego domek dwóch dzidziów ;) A tych kilogramów naprawde nie widac!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry