reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wszystkie brzucvholki cudowne, te "nowe" oczywiście też :-D A fiuufiuu strzelam że jakieś 132 cm :-)

Martuśka85, piękny brzusio :-)

Neftis, również :-)

Fiuufiuu, heeeh, konkursy uwielbiam :-) Pomyślę i podam swój pomysł ;-)

hahhahaha FIUUFIUU jesteś totalnie odjechana:-):-):-):-):-):-)

a teraz dedukuję 120 za mało 200 za dużo...strzelam gdzieś w środku hmmmm

może 175?????:-D:-D:-D:-D to mój TYP
ja aktualnie 101 mom:-p:-p

hmmm no nie uwierzę, że masz aż tak dużo Fiuuu, ja stawiam na 136:/ ale i tak mi się wydaje, że dużo
hihi wszystkie jesteśmy napalone na tę nagrodę;)

AgaNatalia, Neftis, Martuśka - piękne mamusie z Was - naprawdę cudne!! Wszystkie brzusie super.

Fiuufiu - ja nie mam pojęcia, ale chyba jeszcze nie było niczego z 50, więc daję 151 :) (dawno nie dawałaś nam tu swojego kłęba do poobserwowania) ;-)

No proszę jak to jeden post może rozgrzać wątek do czerwoności :-D
fiuufiuu strzelam choć wydaje mi się że za dużo obstawiam;-) 143
u mnie już 107 cm, jakoś ostatnio podskoczyło:tak:

Dziewczyny-super licytacja:tak:
Ja daję Fiuu-148 cm;-)
Mój brzuszek powiększony od wczoraj-jeszcze wczoraj dopinałam się w kurtkę, a dziś nie dałam rady:shocked2: Po zmierzeniu-90 cm:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry