reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O ho! superaśne są takie fociaki, bo to dopiero widać jak się brzunio zmieniał :D oj masakra. Pięknie wygląda ten Twój brzuszek.

reklama
żanetka - świetne zdjęcia!!!. Ja też takie robię, tylko nie co tydzień. Na początku robiłam co 2 tyg od 10tc a teraz, jak już różnice są większe, to jakoś się mój M zaczął obijać :-) Ale wczoraj była sesja i pewnie niebawem coś wkleję :-)
Super pamiątka będzie :-).

Oj kochane super brzuszencje, Żanetka świetne to, co zrobiłaś:) pięknie urósł:)

żanetka powtórzę się za dziewczynami, super pomysł i będzie świetna pamiątka :-) Też tak miałam robić, ale wyszło jak wyszło, mąż się obija i już dawno mi fotek brzuszka nie robił. Chyba go dziś muszę zmobilizować :-)

No kurcze, ale nam się tu niezła gromadka zbiera, gdybyśmy były z jednego miasta to może na porodówce byśmy się za rączki trzymały hi hi:)
Panienko sorki.
Aby było już dokładnie to: ja Urszulka i Panienka mamy synków.
Anecia i Krzynka córki.
Urszulka mnie teraz z USG też wychodzi 28.08. jak Tobie.
Na liscie mam w/g OM, ale ja wiem, ze data z USG jest poprawna, bo wiem kiedy poszaleliśmy hi hi:)

nooo, się w końcu zreflektowały ;-)
niezła brygada z nas, hihi :-) Szkoda, ze nie jesteśmy z tego samego miasta - może byśmy na sali lezały razem hihi, ale by było wesoło !!
To teraz czekamy na jeszcze jakąś dziewczynkę w naszym gronie, żeby po równo było!!

To ja wkońcu wkleje jakieś normalne zdjątko, poczatek 24 tyg, majóweczka :)

Obraz 1069.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry