reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

Nikitka a gdzie schowałaś dzidzię?? przyznaj się?? bo w tym brzuszku to raczej 15tc a nie 34 :szok:

reklama
Hehe....wszyscy w ciąży mnie pytali czy dziecko normalne. Na patologii inne dziewczyny przychodziły mnie oglądać, no ale tam niewiele rozrywek było :-). Także nie miałam nikomu za złe. Plusów małego brzucha było sporo ale to co przeżyły moje narządy wewnętrzne....:-). Jak mnie po cięciu zacewnikowali to to był najpiękniejszy moment całego porodu. Oczywiście zaraz po zobaczeniu malucha :-)

Ostatnio w laboratorium były dwie dziewczyny mniej więcej w tym samym tygodniu. Jedna miała meeega brzuchola, a u drugiej pod szerokim swetrem ledwo co było widać :) lekarz jej powiedział że to nic nienormalnego bo ona sama była bardzo szczupła :)

Nikita - maleńki mialas brzuszek, ale przeciez dziecko sie zmieściło, a to najważniejsze :)) podobno w kolejnych ciązach szybciej brzuszek wychodzi, ale myslę, że Ci to nie grozi :)))
jak bedziemy rodzic latem, to w sumie ogromne brzuchy niekoniecznie są nam aż tak potrzebne;-)

hej hej
i u mnie coś w końcu widać więc wklejam mojego brzusia hehe

DSC07593.jpg

powiedzmy że taki z usg 9tc3d ;)

Załączniki

• DSC07593.jpg
    DSC07593.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 207
NIKITKA łooo jeee.. ale malutki brzusio jak na 34tc :szok: ale przynajmniej mało rozstępów i ogólnie lepiej.

Ja w pierwszej ciąży miałam bardzo duży brzuch.. miałam bardzo dużo wód płodowych i ponoć to dlatego. Teraz też mam już spory, muszę się wziąć i foto strzelić ;-)

dziewczyny.. piękne brzuszki i dla każdego cmOk :*

W pierwszej ciąży miałam wrażenie że moja macica rozrastała się wszędzie tylko nie do przodu :-). Tym bardziej że na usg syn miał sporo miejsca. Zobaczymy jak będzie teraz. Na razie mam wrażenie że pod wieczór nie jestem już w stanie wciągnąć brzucha.

Afja bardzo ładny brzuszek :-)

reklama
Do góry