reklama
Nikitka25
Fanka BB :)
Hehe....wszyscy w ciąży mnie pytali czy dziecko normalne. Na patologii inne dziewczyny przychodziły mnie oglądać, no ale tam niewiele rozrywek było :-). Także nie miałam nikomu za złe. Plusów małego brzucha było sporo ale to co przeżyły moje narządy wewnętrzne....:-). Jak mnie po cięciu zacewnikowali to to był najpiękniejszy moment całego porodu. Oczywiście zaraz po zobaczeniu malucha :-)
Izis86
Ostatnio w laboratorium były dwie dziewczyny mniej więcej w tym samym tygodniu. Jedna miała meeega brzuchola, a u drugiej pod szerokim swetrem ledwo co było widać lekarz jej powiedział że to nic nienormalnego bo ona sama była bardzo szczupła
Nikita - maleńki mialas brzuszek, ale przeciez dziecko sie zmieściło, a to najważniejsze ) podobno w kolejnych ciązach szybciej brzuszek wychodzi, ale myslę, że Ci to nie grozi ))
jak bedziemy rodzic latem, to w sumie ogromne brzuchy niekoniecznie są nam aż tak potrzebne;-)
jak bedziemy rodzic latem, to w sumie ogromne brzuchy niekoniecznie są nam aż tak potrzebne;-)
Afja-Anetka
Śliczny! pięknie widać brzusio :-)hej hej
i u mnie coś w końcu widać więc wklejam mojego brzusia hehe
Zobacz załącznik 603905
powiedzmy że taki z usg 9tc3d
NIKITKA łooo jeee.. ale malutki brzusio jak na 34tc ale przynajmniej mało rozstępów i ogólnie lepiej.
Ja w pierwszej ciąży miałam bardzo duży brzuch.. miałam bardzo dużo wód płodowych i ponoć to dlatego. Teraz też mam już spory, muszę się wziąć i foto strzelić ;-)
dziewczyny.. piękne brzuszki i dla każdego cmOk :*
Ja w pierwszej ciąży miałam bardzo duży brzuch.. miałam bardzo dużo wód płodowych i ponoć to dlatego. Teraz też mam już spory, muszę się wziąć i foto strzelić ;-)
dziewczyny.. piękne brzuszki i dla każdego cmOk :*
Nikitka25
W pierwszej ciąży miałam wrażenie że moja macica rozrastała się wszędzie tylko nie do przodu :-). Tym bardziej że na usg syn miał sporo miejsca. Zobaczymy jak będzie teraz. Na razie mam wrażenie że pod wieczór nie jestem już w stanie wciągnąć brzucha.
Afja bardzo ładny brzuszek :-)
Afja bardzo ładny brzuszek :-)
reklama
magda17011
Dziewczyny sliczne wszystkie bez wyjatku :-)
ja z niecierpliwością czekam na wasze brzuszki :-)
ja z niecierpliwością czekam na wasze brzuszki :-)
Ostatnia edycja: