reklama
Nikitka25
Fanka BB :)
natkusia kto tu kogo zawstydza :-) wszystkie brzuchy idą do przodu a mój się cofa. Coś tu nie gra . Ale nie martwię się tym zupełnie bo moja ciąża to kropka w kropke ciąża mojej mamy a ona też brzuch taki ledwo ledwo miała. będzie duży będzie ok, będzie mały też będzie ok :-)
martuska dla mnie dziewczyny stworzone do bycia w ciąży to te które poza rosnącym brzuszkiem innych objawów nie mają :-). Moja kuzynka z zaburzeniami hormonalnymi od wielu lat dopiero w 16 tygodniu zorientowała się że jest w ciąży bo właściwie nic jej się nie działo. I teraz jak widziałam twoje ostatnie zdjęcia to też masz nieduży brzuszek więc może będziesz miała powtórkę z ciaży z Wiki:-)
martuska dla mnie dziewczyny stworzone do bycia w ciąży to te które poza rosnącym brzuszkiem innych objawów nie mają :-). Moja kuzynka z zaburzeniami hormonalnymi od wielu lat dopiero w 16 tygodniu zorientowała się że jest w ciąży bo właściwie nic jej się nie działo. I teraz jak widziałam twoje ostatnie zdjęcia to też masz nieduży brzuszek więc może będziesz miała powtórkę z ciaży z Wiki:-)
Nikitka - podobno brzuchy i sklonnosci do roztępow i potem zrzucanie kg po ciazy moze byc podobne jak u naszych mam, moja mama momentalnie wrocila do wagi, jak urodzila brata i mnie, ja z Wiki tez w tempie światła bylam plaska.... więc mam nadzieje, że nasze corki tez nie bedą mialy w przyszlosci problemow z wygladem w ciązy i po niej....
za parę miesiecy się okaze, jak to bedzie z wracaniem do wagi i sylwetki sprzed ciazy ;-)
za parę miesiecy się okaze, jak to bedzie z wracaniem do wagi i sylwetki sprzed ciazy ;-)
magda17011
dziewczyny ale z was laseczki-super
anna20061
ojeju jestescie takei sliczniutkie zgrabniutkie ze az mi wstyd ze pulpet jestem mimo ze od poczatku ciazy przytylam tylko 3 kilo
reklama