reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniówek

reklama
natkusia kto tu kogo zawstydza :-) wszystkie brzuchy idą do przodu a mój się cofa. Coś tu nie gra :). Ale nie martwię się tym zupełnie bo moja ciąża to kropka w kropke ciąża mojej mamy a ona też brzuch taki ledwo ledwo miała. będzie duży będzie ok, będzie mały też będzie ok :-)

martuska dla mnie dziewczyny stworzone do bycia w ciąży to te które poza rosnącym brzuszkiem innych objawów nie mają :-). Moja kuzynka z zaburzeniami hormonalnymi od wielu lat dopiero w 16 tygodniu zorientowała się że jest w ciąży bo właściwie nic jej się nie działo. I teraz jak widziałam twoje ostatnie zdjęcia to też masz nieduży brzuszek więc może będziesz miała powtórkę z ciaży z Wiki:-)

Nikitka - podobno brzuchy i sklonnosci do roztępow i potem zrzucanie kg po ciazy moze byc podobne jak u naszych mam, moja mama momentalnie wrocila do wagi, jak urodzila brata i mnie, ja z Wiki tez w tempie światła bylam plaska.... więc mam nadzieje, że nasze corki tez nie bedą mialy w przyszlosci problemow z wygladem w ciązy i po niej.... :-D
za parę miesiecy się okaze, jak to bedzie z wracaniem do wagi i sylwetki sprzed ciazy ;-)

Nikitka, wow, jestem pod wrażeniem :-D

A to mój z niedzieli, czyli 17t1d
17t1d.jpg

Załączniki

• 17t1d.jpg
    17t1d.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Anna ty pulpet ? nie przesadzaj prosze Cie ja ciaze zaczynalam juz z 3 cyfrowa liczba. Poki co nic nie przytylam tzn nadrobilam te stracone kg ale do wagi z przed ciazy mam 0kg na plusie

Do góry