reklama
mamabazylia
Zaciekawiona BB
Super brzuszki macie dziewczyny :-)
Gorgusia, Twój taki zgrabniutki, że mój (wstyd się przyznać) większy był przed ciążą. Fajnie masz z takim brzusiem
Ja się ostatnio wkurzyłam bo w pracy jedna kobieta zaczęła mnie obgadywać (powtórzyła mi to inna, która się przysłuchiwała), że ja jakaś dziwna jestem bo brzucha jeszcze nie mam, a się wszystkim ciążą chwalę. Tak się składa, że brzuch mam, ale pod luźnymi ubraniami go jeszcze nie widać. Ludzie nie mają się czego czepiać, na prawdę.
POZDRAWIAM :-)
Gorgusia, Twój taki zgrabniutki, że mój (wstyd się przyznać) większy był przed ciążą. Fajnie masz z takim brzusiem
Ja się ostatnio wkurzyłam bo w pracy jedna kobieta zaczęła mnie obgadywać (powtórzyła mi to inna, która się przysłuchiwała), że ja jakaś dziwna jestem bo brzucha jeszcze nie mam, a się wszystkim ciążą chwalę. Tak się składa, że brzuch mam, ale pod luźnymi ubraniami go jeszcze nie widać. Ludzie nie mają się czego czepiać, na prawdę.
POZDRAWIAM :-)
magda17011
Fanka BB :)
wszystkie brzuszeczki piekne :-)
carine
Skarby mamusi 2008/2014
mamabazylia nie przejmuj się takim gadaniem, co z tego ,że brzuszka u ciebie nie widać. Nic tylko się cieszyć;-) Moja koleżanka do dnia porodu brzucha nie miała. Jak ją zobaczyłam w 9 msc to gdybym nie wiedziała ,że jest w ciązy to nigdy bym, na to nie wpadła. nic nie było widać a dzieciaczek piekny i zdrowy się urodził! Jedne mają brzuchy, inne nie , co to kogo obchodzi;-)
śliczne brzuszki dziewczyny
śliczne brzuszki dziewczyny
lepiej, ze brzucha nie widać, niz jak ktos kobiety pyta, w ktorym jest miesiącu, a ona w ciazy nie jest takie przypadki tez znam
ja w ciazy z Wiki tez pozno mialam brzuszek, dopiero ok.24 tygodnia zaczelo coś rosnąc..... i wcale się tym nie przejmowalam;-)
ja w ciazy z Wiki tez pozno mialam brzuszek, dopiero ok.24 tygodnia zaczelo coś rosnąc..... i wcale się tym nie przejmowalam;-)
K
kobietka22
Gość
heh ja jak mi się kiedyś dużo utyło to mnie pytali czy w ciąży jestem ;p
No ja mam już brzusia widać ewidentnie , w zimowej kurtce jeszcze nie ,ale idzie wiosna i zrobimy wejście smoka na osiedlu wszyscy się pokapują jak zacznę lżejsze ciuchy nosić
No ja mam już brzusia widać ewidentnie , w zimowej kurtce jeszcze nie ,ale idzie wiosna i zrobimy wejście smoka na osiedlu wszyscy się pokapują jak zacznę lżejsze ciuchy nosić
Nikitka25
Ja na tydzień przed planowanym cc (38t) wpadłam zabrać trochę materiałów z pracy. Spotykam na korytarzu kierownika i zastępcę a oni obydwoje "Jak się Pani czuje po porodzie?" Hehe trochę się tłumaczyć musiałam :-). Po 2 miesiącach wpadłam z synem udowodnić że coś tam w brzuchu było.
Do przodu dużo mnie nie wybrzuszyło ale z organów miałam sieczkę. Oddychanie, jedzenie wszystko było problemem, ale mogłam sama zakładać buty ogolić się do porodu i po tygodniu nie został mi nawet nadprogramowy centymetr. Zawsze jest coś za coś. Jedyną nieprzyjemnością było jak mnie kiedyś ktoś w kolejce z pierwszeństwem dla ciężarnych, a byłam w 7 miesiącu ochrzanił z góry na dół jak przeprosiłam o puszczenie bo nie było mi zbyt dobrze.
Rozmiar brzucha jeśli ilość wód jest prawidłowa nie ma najmniejszego znaczenia :-)
Do przodu dużo mnie nie wybrzuszyło ale z organów miałam sieczkę. Oddychanie, jedzenie wszystko było problemem, ale mogłam sama zakładać buty ogolić się do porodu i po tygodniu nie został mi nawet nadprogramowy centymetr. Zawsze jest coś za coś. Jedyną nieprzyjemnością było jak mnie kiedyś ktoś w kolejce z pierwszeństwem dla ciężarnych, a byłam w 7 miesiącu ochrzanił z góry na dół jak przeprosiłam o puszczenie bo nie było mi zbyt dobrze.
Rozmiar brzucha jeśli ilość wód jest prawidłowa nie ma najmniejszego znaczenia :-)
Nikitka25
dorzucam swoje zdjęcie i chyba na razie mieszczę się w klasyfikacji bezbrzuszkowych mam :-). Teraz już wiem ze wybrzuszenie z 12 tygodnia to były wzdęcia których nigdy wcześniej nie miałam i nie rozpoznałam bo teraz bo brzuch mi zmalał, pomylić ciąże ze wzdęciami udana przyszła mama....:-). Nie dziwcie się że taki czerwony ale mimo kremowania mam ochotę zadrapać się na śmierć.
Załączniki
reklama
Nikitka - Ty to jesteś stworzona do bycia w ciąży;-) i bedziesz miala fajnie latem, bo brzuszek bedziesz miala nie za duzy
ja mialam identycznie w ciaży z Wiki, dopiero w 24 tyg. zaczęło coś tam wybrzuszać, ale i tak brzuch mialam mały - ale akurat nie narzekałam z tego powodu
ja mialam identycznie w ciaży z Wiki, dopiero w 24 tyg. zaczęło coś tam wybrzuszać, ale i tak brzuch mialam mały - ale akurat nie narzekałam z tego powodu