reklama
Izis86
Fanka BB :)
Sylwia88... trochę dziwne to co napisałaś wg mnie
To, że się mało przytyło nie oznacza, że coś jest źle....
Kiedyś w labo była dziewczyna chuda jak patyk i prawie bez brzucha. To był 30 tydzień i miała +2 kg. Doo lekarza chodziła i wszystko było ok, taka jej uroda.
A Katrina ma trochę więcej ciałka i z tego co wiem to w takim przypadku przybiera się dużo mniej i to jest nawet wskazane.
Wybaczcie, że udzieliłam się za katrinę
To, że się mało przytyło nie oznacza, że coś jest źle....
Kiedyś w labo była dziewczyna chuda jak patyk i prawie bez brzucha. To był 30 tydzień i miała +2 kg. Doo lekarza chodziła i wszystko było ok, taka jej uroda.
A Katrina ma trochę więcej ciałka i z tego co wiem to w takim przypadku przybiera się dużo mniej i to jest nawet wskazane.
Wybaczcie, że udzieliłam się za katrinę
magda37
Fanka BB :)
Mam koleżankę która w ciąży tyła 5-7 kg a dzieci rodziła zdrowe ponad 4 kg, a gdzie jeszcze wody, ciężar macicy i inne. Izis masz rację każdy przybiera na wadze w ciąży różnie. Duże przybranie na wadze ni oznacza dużego o zdrowego dziecka i odwrotnie. Każda z nas jest inaczej zbudowana i ma inne predyspozycje.
reklama
Mi tez do 7mca kazdy mówił ze brzuszek bardzo mały. Teraz mam 9 mc i plus 7,5kg a mała 3 tyg temu ważyła ponad 2400 i wszystko dobrze ale ja przed ciaza miałam zapas kg wiec po porodzie mam nadzieje ze mimo przytycia 7,5 schudne ze 20