reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniówek

Mi podobno brzuch opadł. Ja czuję,że jest inaczej, bo trochę mi niewygodnie z zapinaniem pasa w samoochodzie, ale czy opadł-na 100% nie wiem

reklama
ja wrzucę swoje dla porownania, wszyscy mowią ze brzuch nadal wysoko, ale z Wiki w ogole nie opadł wiec to dla mnie żaden znak

Załączniki

• 38t..JPG
    38t..JPG
    57,8 KB · Wyświetleń: 140
  • 40t..JPG
    40t..JPG
    43,7 KB · Wyświetleń: 142
Sylwia88... trochę dziwne to co napisałaś wg mnie :p
To, że się mało przytyło nie oznacza, że coś jest źle....
Kiedyś w labo była dziewczyna chuda jak patyk i prawie bez brzucha. To był 30 tydzień i miała +2 kg. Doo lekarza chodziła i wszystko było ok, taka jej uroda.
A Katrina ma trochę więcej ciałka i z tego co wiem to w takim przypadku przybiera się dużo mniej i to jest nawet wskazane.

Wybaczcie, że udzieliłam się za katrinę :p

Mam koleżankę która w ciąży tyła 5-7 kg a dzieci rodziła zdrowe ponad 4 kg, a gdzie jeszcze wody, ciężar macicy i inne. Izis masz rację każdy przybiera na wadze w ciąży różnie. Duże przybranie na wadze ni oznacza dużego o zdrowego dziecka i odwrotnie. Każda z nas jest inaczej zbudowana i ma inne predyspozycje.

reklama
Mi tez do 7mca kazdy mówił ze brzuszek bardzo mały. Teraz mam 9 mc i plus 7,5kg a mała 3 tyg temu ważyła ponad 2400 i wszystko dobrze :) ale ja przed ciaza miałam zapas kg wiec po porodzie mam nadzieje ze mimo przytycia 7,5 schudne ze 20 ;)

Do góry