reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

reklama
Dziękuję,miło było się pokazać :-) Mnie wydaje się mój brzuszek strasznie duży. Zdecydowanie lepiej wygląda w ubranku :tak: Jak na razie 7 kg na plusie.

Asiolek - super zdjecia sobie zrobiłas :) To od dołu jest przesliczne :)))

Kaspian - tak sobie patrzę i patrzę i wychodzi mi, ze kobieta w ciazy mozns byc seksowna jednak. Chyba przestanę polewac mojego M sw woda jak sie na mnie patrzy z pozadaniem ;)

Katushka - zgrabny masz brzuszek, nie za duży sie wydaje, ale tez niczego mu nie brakuje, zeby nie było :)

Musze zapodac moja piłe lekarska.

A to ja w 31t2d. Waga +13kg, w pasie to ok kilometr.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 112
  • image.jpg
    image.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 112
  • image.jpg
    image.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 115
Gdybyscie widziały jak one leżą... Ortopeda na kontroli synka powiedział, ze widzimy sie w 6 tyg życia dziewczyn na kontroli bioder, albo pewnie wczesniej, bo blizniaki to maja kiepskie warunki do prostego rosniecia.

Dzis na usg jedna z nich miała nogę prawie pomiędzy moim piersiami.
One tez pewnie tam siedzą i gadają: oby do tego 37tc ;)

Caltha - to zdjęcie z kotkiem rudym... Mieliśmy takiego rudzielca 18 lat, teskno mi bardzo do niego. A na tył zdjeciu, z takiej perspektywy przypominasz mi moja mamę jak miała lat 29 i była ze mną w ciazy. To komplement!!! :) Mam kilka pięknych zdjec z jej zaawansowanej ciazy, tez z kotkiem :)

reklama
Do góry