reklama
magda37
Fanka BB :)
Wszystkie śliczne brzuszki, te malutkie, te olbrzymie, te wysoko i te nisko, te gładziutkie, rozciągnięte i te z rozstępami, bo nasze wypielęgnowane i wyczekane.:-)
Asiolek - super zdjecia sobie zrobiłas To od dołu jest przesliczne ))
Kaspian - tak sobie patrzę i patrzę i wychodzi mi, ze kobieta w ciazy mozns byc seksowna jednak. Chyba przestanę polewac mojego M sw woda jak sie na mnie patrzy z pozadaniem
Katushka - zgrabny masz brzuszek, nie za duży sie wydaje, ale tez niczego mu nie brakuje, zeby nie było
Musze zapodac moja piłe lekarska.
Kaspian - tak sobie patrzę i patrzę i wychodzi mi, ze kobieta w ciazy mozns byc seksowna jednak. Chyba przestanę polewac mojego M sw woda jak sie na mnie patrzy z pozadaniem
Katushka - zgrabny masz brzuszek, nie za duży sie wydaje, ale tez niczego mu nie brakuje, zeby nie było
Musze zapodac moja piłe lekarska.
karaiwina
Fanka BB :)
Brzuszki przeurocze. Każdy inny, ale patrzenie na stan "błowiaony" zawsze mi sprawia przyjemność.
Gdybyscie widziały jak one leżą... Ortopeda na kontroli synka powiedział, ze widzimy sie w 6 tyg życia dziewczyn na kontroli bioder, albo pewnie wczesniej, bo blizniaki to maja kiepskie warunki do prostego rosniecia.
Dzis na usg jedna z nich miała nogę prawie pomiędzy moim piersiami.
One tez pewnie tam siedzą i gadają: oby do tego 37tc
Caltha - to zdjęcie z kotkiem rudym... Mieliśmy takiego rudzielca 18 lat, teskno mi bardzo do niego. A na tył zdjeciu, z takiej perspektywy przypominasz mi moja mamę jak miała lat 29 i była ze mną w ciazy. To komplement!!! Mam kilka pięknych zdjec z jej zaawansowanej ciazy, tez z kotkiem
Dzis na usg jedna z nich miała nogę prawie pomiędzy moim piersiami.
One tez pewnie tam siedzą i gadają: oby do tego 37tc
Caltha - to zdjęcie z kotkiem rudym... Mieliśmy takiego rudzielca 18 lat, teskno mi bardzo do niego. A na tył zdjeciu, z takiej perspektywy przypominasz mi moja mamę jak miała lat 29 i była ze mną w ciazy. To komplement!!! Mam kilka pięknych zdjec z jej zaawansowanej ciazy, tez z kotkiem
reklama