reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
śliczny brzuszek Karolinko i rewelacyjny... tatuaż tylko szkoda ze go słabo widać... a jaka ładna figurka....

Asia i Karolinka-ładniusie brzusie:-p A ja czekam na fotkę z USG Twoich bliźniaczków Karolinka-bardzo jestem ciekawa jak takie 2 bobasy wyglądają w środku:tak:

śliczny brzuszek Karolinko i rewelacyjny... tatuaż tylko szkoda ze go słabo widać... a jaka ładna figurka....
dzieki Asiek az sie zaczerwieniłam :zawstydzona/y::tak: a co do tatuaża to mam tylko nadzieje ze zadne okropny rozstep sie wokol lub na nim nie pojawi....

Asia i Karolinka-ładniusie brzusie:-p A ja czekam na fotkę z USG Twoich bliźniaczków Karolinka-bardzo jestem ciekawa jak takie 2 bobasy wyglądają w środku:tak:
no she*shu ja tez juz sie nie moge doczekac ale juz w piatek do Pan gin idziemy i dodatkowo 4d :-)

ŚLicznie Karolinkare :-) Bardzo sexy zdjęcie, tatuaż w fajnym miejscu. No, no :) A brzuszek jeszcze taki akuratny, jeszcze nie widać że nosisz dwójeczkę w środku.
I ja czekam na Wasze zdjęcia z USG :-)

kwitnąco wyglądacie mamuśki. ja przechodzę kryzys urodowy... krosty na twarzy i uczucie pełności mi doskwiera, a nie mogę sie powstrzymać od jedzenia :-(

reklama
ojjj ja tez bym tylko ciągle jadła .... nie mam w domu wagi wiec co wizyte wychodzi ile przytyłam i juz sie boje :(((

Do góry