reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Nie mogę się na was patrzeć!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-(Jesteście takie piękne a ja wyglądam jak gruba krowa tłusta:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Nie mów takich głupstw! Na pewno też wyglądasz ślicznie, bo każda kobieta w ciąży taka jest!!!!
A tak w ogóle, mam okropne opory ze zwracaniem sie do ciebie, ze wzgledu na twój nick, nie chciałabym ciebie urazić!

Ostatnia edycja:
sorrryyyy :-p:-p:-p:-p mój były mówił mi zawsze, że jestem wstrętną małpą i tak juz zostało:-p:-p:-p:-p:-p:-D:rofl2: a ja się nie obrażam!!!!
Tylko mi smutno i jestem zazdrosna o te wasze naleśnikowate brzuszki i figurki jak z żurnala!!!:-p:-p:-p:rofl2::sorry:

sorrryyyy :-p:-p:-p:-p mój były mówił mi zawsze, że jestem wstrętną małpą i tak juz zostało:-p:-p:-p:-p:-p:-D:rofl2: a ja się nie obrażam!!!!
Tylko mi smutno i jestem zazdrosna o te wasze naleśnikowate brzuszki i figurki jak z żurnala!!!:-p:-p:-p:rofl2::sorry:
W takim razie jesteś bardzo tolerancyjna!
Na pocieszenie - ja już przytyłam 7 kg!!!!! Wcale sie nie objadam! Tak już po prostu jest. Figurą zajme sie po ciąży!

Ja też jak spojrzę na te figury i brzusie jak marzenie a potem na siebie to aż żal.
Niestety jedne maja figurę od zawsze inne takie jak ja niestety mają za dużo tu i ówdzie.Do tego mój brzusio rozlewa sie na boczki zamiast stać się ładną ciążową kuleczką i wyglądam nie jak w ciązy a jak bym za duzo obiadku zjadła.
Cóż nie jestem idealna, ale idealnie się z tym czuję... ;)
Chodź nie ukrywam zazdrości patrząc na poniektóre z was co mają super figurę i brzusie typowo ciążowe...

Olcia, Lillu- sliczne, malutkie brzusie. Jestem pełna podziwu, jak przy pierwszej ciąży u nastolatki :-)Ożesz Wy laski !:happy:

Wstretnamalpo, nie bądź taka surowa i niedobra dla siebie, żadna z nas nie wie, ile będzie na plusie w koncowym rozrachunku. Może ostatnie będą pierwszymi? Tego nie wie nikt, a teraz to nie czas na zrzucanie kilogramów, jedyne co możemy to narzucić sobie reżim na słodycze, ja przynajmniej powinnam bo wcinam aż mi sie z uszu kopci, a potem bede stekala w 9 miesiacu ze chodzic nie umiem, sporo przytylam w I ciąży, teraz chciałabym mniej, ale czy sie uda, hmm ;-)
I tak czuję sie już gruba i nietrakcyjna, wiem ze to normalne ale trochę doskwiera.
W ksążce , o której wspominałam " Śmieszny brzuszek" autorka, gwiazda prezenterka z USA przytyła około 25 kg, opowiada jak się czuła, jak się wstydzila przed mężem i nazywała siebie " świnka na pastwisku". Jednak juz po wszystkim doszła do siebie,do wagi- to da sie odwrócić.
Spokojnie, nie katujmy się :-)

reklama
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 30kg(waga przy porodzie 76kg:szok:) i sporo z tego mi zostało:-(dlatego tak źle się czuję we własnej skórze!! A teraz na dodatek jak porównuję swoją wagę to te 60kg(20tydz.) które teraz ważę to miałam wtedy około 30 tygodnia:-:)-:)-(
A jak byłam piękna i młoda to ważyłam 40kg:sorry:ach to były czasy.....

Do góry