reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

śliczne macie te brzuszki mi sie wydają takie malusie ale to napewno dlatego ze mój jest taki ddddduuuuuuużżżżżżżyyyyyyyy,jutro wkleje fotkę swojego brzuchola:-)

reklama
Jakie śliczne brzuszki....a ich zawartość na pewno jeszcze piękniejsza....:tak:
To ja wam dam fotkę ze spacerku-z drzewem:-D:rofl2:

Załączniki

• 18 kwiecień 2010 010.jpg
    18 kwiecień 2010 010.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 91
Oliwko i Gizelko- właśnie piękny przykład jak różne moga być te nasze brzuszki, i już nawet nie chodzi o to ile każda z nas waży, czy jest b.szczupła czy pulchniejsza. Każdej rośnie inaczej i to też jest norma.
Gizelko, przepiękne zdjęcie przy drzewku, jesteś na nim taka szczęśliwa, uśmiechnięta. Brawo! :-)
Oliwko, cud0miód figurka, ja i bez ciąży mam taki brzuszek jak Ty teraz, i chyba nie licze już na mniejszy, może jakaś liposukcja kiedyś ;-) Żartuję :-D Ślicznie!!!

Gizela brzusio naprawdę imponujący.
Oliwko- twój narazie tak nieśmiało się pokazuje, ale może to i dobrze.Łatwiej ci będzie zrobić wiele rzeczy niż mamusiom o dużym brzusiu.
Ja 1 i 2 ciąże tez miałam ledwo co widoczny brzusio i śmigałam do końca jak rakieta a dzieciaczki mimo małych domków były spore 3,5 i 4 kg.
Czasem jest tak, że mały brzuch wcale nie oznacza małego dziecka a duży dużego.
Moja koleżanka miała duuuuży brzuch z racji dużej ilości wód płodowych a córcia ważyła ok 2,8 kg więc żaden kolos :)
Ja osobiście chcę mieć taki w sam raz, aby było się czym pochwalić latem, ale też nie zbyt ogromny, aby nie utrudniał codziennych czynności typu ubieranie skarpetek czy butów oraz aby zbyt nie obciążał kręgosłupa.

reklama
Dorotka, Gizela, Calineczka- urocze brzunie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:już kiedyś pisałam, że każdy inny i każdy jedyny w swoim uroku:tak::tak::-D:-D
Oliwka a Ty nas nie ściemniasz, na pewno rodzisz we wrześniu??;-);-);-):-D:-D:-D:-DNo taki brzuszek to ja poproszę po porodzie;-);-);-);-);-)fajnie, pewnie szybko zgubisz ślady po ciąży;-)

Do góry