reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

A to mój brzuszek w 18 tc + 6 dni :-) plus moje starsze maleństwo gratis :-)
Ps. Kerna, super wyglądasz w tym stroju. dla mnie bomba!!!

Jejciu jaka Ty chudzinka jesteś a brzusio już ładniutko się zaokrągla :)
Kerna rzeczywiście super wyglądasz w tym stroju i nie narzekaj na biust bo nie masz na co... :-)

reklama
Wszystkie brzusie super. Kerna też tak uważam -wyglądasz bardzo korzystnie,a biust wcale nie wyskakuje tylko jest ładnie podkreślony. Hhehe no chyba,że mąż jest zazdrosny już na zapas o innych weselników i tak Ci "doradził"-nie słuchaj go i pokuś trochę:-p

Olga ty w ciąży jesteś????? Ja jestem w szoku!!!Chciałabym mieć taki brzuszek normalnie!!!!Oddam Ci za free parę kilogramów!!!:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Małpko, ja się wcale tak rewelacyjnie nie czuję z moim wyglądem. bardzo się rozrosłam w biodrach i niezbyt mi się to podoba, z boku nie widać...;-(
A tak na marginesie, to gdzieś się doczytałam że masz dziś urodziny, czyli jestesmy z tego samego dnia, a ja rocznik 83.

wspaniala galeria mamusie..kazdy brzuszek piekny i jedyny w swoim rodzaju:)

Kerna ladniutko wygladasz w tej kreacji:)
Ogladom figurka wspaniala:) ps. ja tez 83' heh

reklama
Olgadom, bardzo ładnie wyprofilowany, przezgrabny brzuszek! :-) A maluszek przesłodziak, jaki zaciekawiony co tez Mamusia wyprawia :-)
Narzekasz na biodra? Kurcze tym kobietom nigdy nie dogodzisz. Mówię o sobie, bo ja marzę o bioderkach i większej pupci, a mnie tylko biust i brzuszek rośnie...buuu :-|

Do góry