reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Dziękuję bardzo :-) Szcuplutka to juz nie tak bardzo, no 70 kg strzelilo. Niby tylko 8 kg prawie, ale w I ciazy wazylam w 9 miesiacu ciazy 73 kg ale przyrost wagowy byl az 17 kg, startowalam z nizszej wagi i stad w 9 miesiacu robily mi sie rozstepy. Teraz chyba juz nie bedzie nowych...mam nadzieje.
Zatem opadł , mam wrazenie ze juz nizej sie nie da, zadne majtaski juz nie pasuja, wszystko uwiera pod brzuszkiem.
Magi ja tez wlasnie zrobilam po wizcie, myslalam ze ostatniej ale przez grype ide jeszcze raz sciagac ten pessar.
Juz za pare dni po brzuszkach bedzie wspomnienie, n moze zostanie troche na kilka tygodni- macica zwija sie okolo 6 tygodni, a tluszczyk i skora czasem dluzej, ale szczesciary maja od razu deseczki :-D

Akderk- tak to Madgaskar :tak: :-D
Ja pospalam sporo w dzien i teraz sie szwedam po kuchni :szok:

Ostatnia edycja:
Jeszcze ja pokaze swoj brzuchol:tak:, bo jakos nie było wczesniej okazji:rofl2:. A przeciez niedługo juz go nie bedzie.

Pierwsze dwie fotki to 32+3, a 3 i 4 to z niedzieli czyli 36+3.

Załączniki

• 2bb.JPG
    2bb.JPG
    19,1 KB · Wyświetleń: 171
  • 1bb.JPG
    1bb.JPG
    9,8 KB · Wyświetleń: 142
  • 3bb.JPG
    3bb.JPG
    27,7 KB · Wyświetleń: 167
  • 4bb.JPG
    4bb.JPG
    28,5 KB · Wyświetleń: 157
LACHON i tyle :-)

i to jeszcze jaki,pieknie wygladasz
mnie tez 8kg skoczylo,w szpitalu zostawilam 4,5 ,zostalo 3,5 do zrzucenia

Kasik piekny brzucholek

dziękuje :) A wiecie ,że ja z żalem tutaj zaglądam bo przecież już niedługo nie będzie naszych brzuchalków. I szkoda się z nimi żegnać.

Korba Ty rowniez pieknie wyladasz
dllatego tu zajrzalam,bo moj juz do historii przeszedl

Dorotka dziękuję :-) Mówisz 4.5 straciłas, popatrz a zdawałoby się , że wiecej ta ciąża waży :-) Ale 3.5 stracic przy osesku to będzie moment. Napisz w wolnej chwili jak cukry po porodzie, mozesz juz wszystko jeść ?

Kasik super sie prezentujesz i w pieknych okolicznościach- brzuszek super w przepięknym krajobrazie :-)

Dorotka dziękuję :-) Mówisz 4.5 straciłas, popatrz a zdawałoby się , że wiecej ta ciąża waży :-) Ale 3.5 stracic przy osesku to będzie moment. Napisz w wolnej chwili jak cukry po porodzie, mozesz juz wszystko jeść ?

Kasik super sie prezentujesz i w pieknych okolicznościach- brzuszek super w przepięknym krajobrazie :-)

wiesz co powiem szczerze ze w szpitalu wogole nie mierzylam cukrow
jak do domu wrocilam
to zmierzylam 2 razy z rana na czczo,wyniki 84 i 89
z raz po obiedzie to mialam 114
nie jem wszytskiego bo karmie niunie i nie chce kolek ani alergii u niej wiec jem bulki z wedlina lub serem bialym,rosolek,krupniczek,mieso gotowane z marchewka ,woda min. niegazowana i biszkopty--oto moje menu

a i zrobie w 6 tyg po porodzie tą 75 glukozy i zobacze jakie tam wyjdą wyniki
teraz jakos mierzyc bardzo mi sie nie chce

reklama
KORBA brzunio malutki i super kształtny.

BENIAMINKA kurcze ty tak narzekasz a super babka z ciebie ,nastolatki mogą pozazdrościć ci figury.

KASIK tty również bardzo ładnie wyglądasz.

A to nasze ostatnie chwile z brzuszkiem.
f4645ca366a9aee8db26acc54471f338,10,19,0.jpg

559fa32edf3569535ea4c03eba032254,10,19,0.jpg

Do góry