reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

A to mój brzucholek w 33tyg 4dniu z synciem 2150gramowym ;) P1070613.jpg

reklama
Dziewczyny bosko wygladacie, naprawde ciaza to wyjatkowy czas, fajne te fotki.
korba, ale swietny pomysł z tym napisem na brzusiu? bomba!! a jaka byla reakcja przyszłej chrzestnej??

Ostatnia edycja:
Jak fajnie, że już można oglądać fotki.
Dziewczyny jesteście takie młode i zgrabne, że aż mi żal:-)
Piękne brzuszki........
Ja też się ujawnię z moim brzuszkiem

DSC01458.jpgDSC01546.jpgDSC01461.jpgDSC01686.jpg
pencil.png

Oliwka ja to w szoku jestem...taki zgrabniutki malutki brzuszek a tu juz koncowka ciazy:)

Magi sliczny ogromny brzusio i zero rozstepow..:)

Anitas a Ty ze niby stara jestes? kochana wygladasz slicznie:) i jaka masz slodka mala panne:)

Dokładnie Anitras o co Ci chodzi? Slicznie wyglądasz blondyneczko, a córcia słodziutka, to ten niby mały dziabełek? hahaha nie wyglada.
Olowka sliczny brzunio niunio ;)
Małgoś, no tak nnago brzuchol wielki, a w luźnych bluzkach jakos sie gubi..hiiii i kazdy mówi ze taki mały...bahaha Rozstepów nie mam rzeczywiscie ani jednego, ale z tego co słyszałam to jeszcze sie moga pojawic jak brzuch zacznie opadać....brrrrr

magi śliczny brzuszek

anitas a Ty to lepiej nie wymyślaj że niby my piękne i młode?? a Ty to niby co?? Bez takich proszę pięknie wyglądasz i brzuszek Ci pasuje :tak:

Korba - ladny brzunio... nie wiem, jak udalo Ci sie przytyc tylko 2,5 kilo :-) Brzusio pokazny juz przeciez..

Malgos - odwazna sesja hehe.. ale brzuszek zgrabniusi, skorka wypielegnowana :-)

Magi - super masz ksztalty, I like it :-)

Oliwka
- ja ciagle z niedowierzaniem patrze, gdzie Ci sie ta dzidzia chowa :-) Pewnie szybko wrocisz do formy po ciazy..

Anistas
- prawdziwa ciazoweczka, okragly brzusio do przytulania..

Na poczatku ciąży bałam się że mój brzuch będzie ogrooomny ale jak sie okazuje i pojedyncze mamusie mają się czym chwalić ;)

Dziewczyny, wszystkie wyglądacie po prostu ślicznie. Brzuszki rewelacja :) nasze maleństwa mają naprawdę odjazdowe domki hihi.
małgos tak trzymać, mamusie z brzuszkiem też mogą być sexi ;D
korba pomysł świetny!
oliwka przyglądałam się uważnie i serio nie mam pojęcia jak Twój maluszek się tam mieści. A myślałam, że nie mam dużego brzuszka hehe. Taki jak Ty teraz miałam w 6 miesiącu upst
magi wyjątkowo kształtny brzunio, super!

Pozdrowionka ślicznotki!

reklama
Do góry