reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Saraa- ślicznie Ci z brzuszkiem, super figurka!
Agnieszka- cudnie z brzuszkiem i synusiem, słodko. Ty takze młodziutka, nasza laseczka mamusia jesteś!
Lilula- mój brzusio juz całkiem podobny, mnie tylko pępek nie wyszedł i nie wyjdzie, bo głęboko go mam a i warstewke tłuszczyku na nim mialam, wiec teraz ma sie co rozciągać. Rozstepow nowych tfu, tfu, tfu na razie nie ma, ale stare na wysokosci bikini po lewej stronie chociaz białe to nadal widoczne, zwłaszcza teraz jak się rozciągnłęy.
Brzuszek masz taki akurat- w koncu mam 8 miesiac! :-)

reklama
Sara ślicznie wyglądasz, brzuszek malutki, a nóg i reszty tylko pozazdroscic

Agnieszka słodki brzusio

Lilula, gdzie te rozstepy, ja zauważyłam 2 nad pępkiem, oj nie chciałabyś zobaczyc mojego brzucha i moich rozstepów
a brzuszek uroczy.

Mi mój to juz chyba nie rośnie, pępek mi tez nie wychodzi i też pewnie nie wyjdzie , i jak tak patrze na ten mój brzuch to nie widze rożnicy między teraz a 2 m-ce wcześniej ( choc centymetry mówią co innego)

To pora na mój brzuch z moim kochanym małym lokatorem :D 32tc+4

DSCN4376.jpgDSCN4381.jpg

Trochę niewyraźne. Muszę lustrzankę od brata zabrać bo ten mały "durnopstryk" sobie nijak radzi ;P

Aaaaaaa - właśnie zauważyłam - gdzie moje wcięcie w talii? :D :p

Ostatnia edycja:
śliczne brzuszki
Gusia te rozstępy to tak jak mówisz dwa na brzuchu koło pępka widać ale reszta dajcie spokój na udach, pośladkach, cale piersi teraz zaczęły mi na plecach na bokach wychodzić i na dole pod brzuszkiem a najlepsze jest to że wyszły mi dwa wielgaśne szerokie chyba na centymetr i długie między pośladkami to jest jakiś koszmar rozumiem jakbym się nie smarowała a ja tu od 4 miesiąca się kremuje a prędzej to oliwkę wcierałam szok...

reklama
Nie no kobitki macie brzuszki jak marzenie
Lilula proszę mi tu nie narzekać na rozstępy bo jak ci linka zarzucę do brzuszków pociążowych gdzie rozstęp goni rozstęp i brzucha nie widać wogóle to pójdziesz na kolanach na Jasną Górę dziękować za swoją figurkę i dwa mini rozstępiki...
Serio ja wczoraj dostałam na pocztę linka z brzuszkami po ciążowymi i ekspert radził co zrobić aby wyglądały lepiej.
Do wczoraj narzekałam na popękane żyłki na brzuchu jest ich kilka i mnie denerwują, ale dziękować ani pół rozstepa na brzuchu tylko kilka z boku na udach, ale białe nie różowe czy wręcz fioletowe jakie wczoraj widziałam więc moje widać jak naciagnę mocno skórę i jak ktoś się naprawde przyjrzy i mogę być dumna że po 3 ciązy tylko taka pamiątka lewdo widoczna zostanie...
A oto mój bebzolcio

Załączniki

• DSC07856.jpg
    DSC07856.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 100
  • DSC07857.jpg
    DSC07857.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 110
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry