reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Kogo nie spotkam to mowi ze mam nisko brzuszek..hmm a ja sie nie znam bo to pierwsza ciaza ale chyba cos w tym jest bo gin mowil ze wlasnie maly ulozony jest dosc nisko. Dodaje foto z dzisiaj:) wkroczylismy w 3 trymestr:D

napewno spotkasz takich ktozy beda probowali ci wmowic ze urodzisz za wczesnie bo maly nisko juz jest...nie sluchaj takich bzdur ja z moja corcia mialam podobnie ulozonai urodzilam ja w 40 tyg:-) hehe najlepsze byly komentarze w stylu ''jeju jak nisko ten brzuszek kochana oszczedzaj sie bo nie donosisz tego dziecka'' slyszalam to poprostu non stop...taki poprostu urok brzuszka:-)...SLICZNY BRZUNIO:-)

Małgosiu , superowy, i taki już konkret :-) Jesteś szczupła, brzuszek nie poszedł na boli tylko przed siebie, mój tez z tych nisko osadzonych brzuszków, a malutka tez juz główką nisko w dół, ale to taka uroda rozłożenia narządów w miednicy i tak tez jest Ok. Na przesądy ludowe mrugnijmy okiem, i rodzimy w terminie ;-)
Fajny :-)

reklama
Dzisiejszy

Załączniki

• 31 tc.jpg
    31 tc.jpg
    84,9 KB · Wyświetleń: 52
  • 31tydzień.jpg
    31tydzień.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 53
Do góry