reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

no nie wytrzymalam i tez walsnie zmierzylam....100 jeszcze nie ma:-D:-Djest 99cm vibeke ale ty masz piekna parke bobaskow pod serduchem a ja na bank jedno mam:szok::eek:

reklama
Fasolek - super brzusio:-D

u mnie pępek wklęsły jeszcze ale już taki rozpłaszczony, za to linię mam od dawna co prawda nie jest bardzo ciemna ale widoczna, mąż się śmieje że mam rozporek na brzuchu:-)

Moj pepek na miesjcu - jednak trochu plytszy jest, lini dalej nie ma
W ''tali' mam ze setke tez moze 102 gdzies kolo tego, [a w oponce z 115 juz] ale ja bylam duza przed i wusmie iwiele w obwodach nie dzoszlo jeszcze.
Zastanawiam sie kiedy bede miala bedziocha takiego jak juz wiekszosc z Was ma :( Bo mj to taki flaczek dalej :/

.Narazie idzie też w uda i doopę ;-) :eek: :confused2:.

ja już na wagę nie staję.. wystarczy kiedy własnie moje uda i doopencję w lusterku oglądam.. przydało by się to trochę ociosać i wyprasować.. tja.. będzie sesja chyba tylko w ciemnościach :rofl2:

fasolek.. apartament pierwsza klasa.. ja tez mam taki brzuchol.. więc o co chodzi że duży? nasze dzieciaki lubią duży metraż.. :)

no widzę że nasza październikowe maluszki zamieszkują w warunkach pięciogwiazdkowych;-)super
mina - ohhhhhh ten słynny czwartek, cos czuje że już zaczyna legenda obrastać niczym data historyczna:-):-):-)

reklama
Oglądam zdjęcia i stwierdzam,że teraz to już wszystkie jesteśmy"poważnie w ciąży":-pU mnie to już drugi tydzień od kiedy mnie"wybrzuszyło"kolczyk musiałam już wyjąć(pępek się rozciągnął i zrobił płytszy),no i pomału muszę rezygnować z normalnych jeansów:-(
Zdjęcie160.jpgZdjęcie161.jpg

Do góry