reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

Marteczka śliczny brzuszek!:-)
Ja się właśnie zmierzyłam i wychodzi 79 cm na wysokości pępka, a zaczynałam z 65cm więc róznica jest.

A co do lini, to słyszałam że niekażdy ja ma, podobno zazwyczaj brunetki, a blondynki nie zawsze. Czy któraś też tak słyszała?

O no to drobinka jesteś:-) Ja myślałam, że u mnie tak niewiele w brzuszku. Choć w porównaniu do tego co miałam w pasie to sporo przybyło

reklama
Nie wiem ile miałam przed ciążą ale przed chwilą się zmierzyłam i mam 92 cm w obwodzie brzucha. Chyba nie jest jeszcze źle.

A ja wiem, że gdzieś centymetr krawiecki miałam, a teraz jak go szukam za nic nie mogę go znaleźć ehh...

hej, witam się, mam być mamą październikową :-)

zaczynalam z 84cm, mam nadal 84, mierzone na wysokości pępka. Waga 200gr więcej od początku ciąży. Za 2 tygodnie mam wizytę więc pewnie znow się lekarz przyczepi że nie tyję, no chyba że coś tam przybiorę :-)

reklama
Ja mierząc w pępku mam już 98 cm ciekawe jaki będzie finał :-)
Jeszcze 5 cm i dorównam mojemu M u niego oczywiście nie w pępku tylko pod brzuchem :cool2:

Do góry