reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

Marteczka śliczny brzuszek!:-)
Ja się właśnie zmierzyłam i wychodzi 79 cm na wysokości pępka, a zaczynałam z 65cm więc róznica jest.

A co do lini, to słyszałam że niekażdy ja ma, podobno zazwyczaj brunetki, a blondynki nie zawsze. Czy któraś też tak słyszała?

O no to drobinka jesteś:-) Ja myślałam, że u mnie tak niewiele w brzuszku. Choć w porównaniu do tego co miałam w pasie to sporo przybyło

reklama
Nie wiem ile miałam przed ciążą ale przed chwilą się zmierzyłam i mam 92 cm w obwodzie brzucha. Chyba nie jest jeszcze źle.

A ja wiem, że gdzieś centymetr krawiecki miałam, a teraz jak go szukam za nic nie mogę go znaleźć ehh...

hej, witam się, mam być mamą październikową :-)

zaczynalam z 84cm, mam nadal 84, mierzone na wysokości pępka. Waga 200gr więcej od początku ciąży. Za 2 tygodnie mam wizytę więc pewnie znow się lekarz przyczepi że nie tyję, no chyba że coś tam przybiorę :-)

reklama
Ja mierząc w pępku mam już 98 cm ciekawe jaki będzie finał :-)
Jeszcze 5 cm i dorównam mojemu M u niego oczywiście nie w pępku tylko pod brzuchem :cool2:

Do góry