reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
woooow dziewczyny ale macie brzuszki słodziutkie:-)mi już coś tam widać ale najwięcej to widac na bokach,tyłku i udach:crazy: poczekam az cosik sie uformuje ten moj brzuch to wtedy zaprezentuje:-)
mam wrażenie że brzuszki mam dziewczynek są troszke inne niz mam chłopców, nie wydaje sie Wam? tak jakby zaczynały sie wyżej.

debi będę miała chłopca a mój brzuch ostatnio zrobił się taki dziwny, że zaczyna się chyba pod piersiami. :szok: Poszłam się przejrzeć no i widok taki jak wrażenie. Od piersi powoli rośnie by koło pępka wypęcznieć na dobre.

Mina to czekamy na fotkę :-)

debi będę miała chłopca a mój brzuch ostatnio zrobił się taki dziwny, że zaczyna się chyba pod piersiami. :szok: Poszłam się przejrzeć no i widok taki jak wrażenie. Od piersi powoli rośnie by koło pępka wypęcznieć na dobre.

pesca, debi też mam podobnie.
mówicie że to chłopiec??

no nie wytrzymam z wami..:-D:-D:-D
ja najpierw grzecznie czytam na ogólnym i odpisuję potem wchodzę tutaj i się zaśmiewam, że aż Kaj się pyta co się dzieje.. oj będzie się działo.. najpierw sesja nocna. potem w wolnej chwili fotograficzna.. żeby te moje sny w jawę zamienić:tak:..
właśnie na okoliczność uświadomiłam sobie ż śpię tylko w bawełnianych koszulach.. kurcze może po jakaś haleczkę na targ w środę polecę.. :rofl2:
ale nie odpuszczę sesji chłopu niech zdolności robienia zdjęć wykorzysta.. bo pozostałe to już są znane :):blink:

hahaha a więc to tak to musiałam przeoczyć w takim razie mina nie zapomnij zdać relacji z tych sesji :-D:-D:-D

ale będzie miała córa kołyskę hahahaha :-D:-D:-D

Dziewczyny pięknie Wam brzuszki rosną!
Mój tez jest coraz większy, nawet tego ostatnio nie zauważyłam, ale wczoraj zrobiłam fotkę, i porównałam z tą z przed 2 tygodni :szok: Różnica ogromna. Teraz to chyba naprawdę zacznie szybko rosnąć. Z ciekawości miałam zmierzyć znowu obwód brzucha, no ale jak się wczoraj okazało mój M przerwał mi ostatnio centymetr i go wyrzucił :confused2:

reklama
Piękne mieszkanka!!
A u mnie to chyba m-4,hehehe.A pępek mam wystajacy!!!Ale linii nadal brak :eek:.
20 tydzień ciąży niunia.jpg

Do góry