reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Fasolek super brzusio - maleństwo ma tam na pewno bardzo wygodnie:-) Co do pępka to mój powoli się spłaszcza, a z tą linią nie wiem o co chodzi bo ja żadnej nie mam - za to jakoś tak włoski mi bardziej na brzuchu urosły:szok:

fasolek - brzuszek śliczny, a mój pępek wklęsły i taki chyba będzie, bo ma izolację tłuszczykową od macicy :-)

Dzięki dziewczyny! Co kogo spotykam,to myśli,ze ja już niedługo bedę rodziła,bo mam wielki brzuchol,hehe...Narazie idzie też w uda i doopę ;-) :eek: :confused2:.

noooo brzuszki rosna:-D:-D a ktos mierzyl obwod w tzw pasie?? ja sie boje lol z amelka miala 117 przed porodem ale teraz sadze ze juz spokojnie ze 110 mam:szok:
zobaczycie jakie beda wielgachne brzuchole na koniec przed prodami:tak::-):-):-):-)

reklama
Do góry