reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

reklama
Bardzo dziękuje za miłe słowa :tak:
:-)
guziczeek

Tak mam długie włosy :tak:Parę centymetrów brakuje żeby były do pasa, ale po porodzie troszeczkę podetnę :tak:

monia

To mnie pocieszyłaś bo parę osób mnie straszyło,że brzuszek mi się obniżył a jednak mam taką nadzieje, że Jaśminka jeszcze w brzuszku posiedzi :tak: Tak z 2 tygodnie :-p

image.jpg Nie mogłam sobie poradzić z obroceniem zdjęcia :-D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 236
Agatix

Śliczny brzusio :) Zdjęcie najlepiej jak otworzysz jakimś programem do zdjęć np. XnView i tam są u góry takie zielone strzałki w prawo bądź lewo, którymi można fotę obrócić. Jak zdjęcie obrócisz i spróbujesz zamknąć program to on automatycznie pyta czy zapisać zmiany dasz ok to obróci i obrócone zdjęcie zapisze na dysku ;-)

Jaśminka w brzuszku mamusi 38 tyg.:-) Ciekawe ile jeszcze takich fotek uda mi się napstrykać zanim urodzę :-Dplue.jpg

Załączniki

• plue.jpg
    plue.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 224
reklama
a my wczoraj popstrykaliśmy troche fotek
do porodu coraz blizej a zdjec malutko , ciesze sie ze udalo sie zdazyc i ze bedzie pamiatka :)

Oto kilka z nich :
_MG_7186.jpg_MG_7341.jpg_MG_7368.jpgDSC_0140.jpgDSC_0261.jpgDSC_0532.jpg

Załączniki

• _MG_7186.jpg
    _MG_7186.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 264
  • _MG_7341.jpg
    _MG_7341.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 264
  • _MG_7368.jpg
    _MG_7368.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 252