reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Super te Wasze brzuszki :-D A jeszcze nam tyle czasu zostało na rośnięcie :-D Ja mam nieduży - 94 centymetry na wysokości pępka, dalej mam talię i nie mam linii :-)

Dwa dni mnie tu nie było a tu tyle nowych zgrabnych brzusiów przybyło:-)

Maleństwo brzusio zgrabniutki.
Debi ja moge potwierdzic ze teraz z córeczka mam inny brzuch niz z synkiem, wydaje mi sie ze z synkiem wyzej mi sie brzuch zaczynał a teraz jest tak bardzo nisko, dopiero pod pepkiem sie rozrasta.
Fasolek brzusio sporawy ale kształtny.

U mnie tez lini brak, a pepek jeszcze nie wyskoczył.

Marteczka brzusio juz widac, widac ładniutki :)

Własnie tez się wymierzyłam i nie ma tragedi bo 92 na wysokosci pępka a myślałam ze więcej bedzie bo taka wypchana się czuje i ocięzała.

Dziewczyny ja właśnie z ciekawości mierzyłam swój brzuszek i nie wiem czy mam rację ale chyba jak na razie mam najmniejszy obwód. Bo u mnie 86 cm, a myślałam że będzie więcej:szok:

reklama
Marteczka śliczny brzuszek!:-)
Ja się właśnie zmierzyłam i wychodzi 79 cm na wysokości pępka, a zaczynałam z 65cm więc róznica jest.

A co do lini, to słyszałam że niekażdy ja ma, podobno zazwyczaj brunetki, a blondynki nie zawsze. Czy któraś też tak słyszała?

Do góry