reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Nikolaa śliczny brzuszek i bardzo podoba mi się to zdjęcie. Ja nie mam pomysłu by takie fajne rzeczy tworzyć, dlatego szwagierka robiła mi zdjęcia a ja tylko leżałam. Masz jakieś jeszcze pomysły? Rób takie fotki rób, świetna pamiątka.

wiesz ja pracowałam jako fotograf w zakładzie fotograficznym nie jestem co prawda zawodowcem bo bardziej zajmowałam się obróbką graficzną i wywoływaniem zdjęć samodzielnie to robiłam jedynie sesje na pogrzebie( ze strachu mi trup nie ostry wyszedł tak mi się ręce trzęsły) ale ale coś tam wiem fotografia to takie moje hobby i mam pomysł na swoją sesję tylko problem ze musiałabym się rozdwoić:-D tak pozostaje mi samowyzwalacz:-(

nikola śliczne zdjęcie.

Zobacz załącznik 468927

a to ja. zdjęcie z 26 maja
śliczny brzuszek

oj piękne te fotki robicie..
kiedy mój małż wróci to musi mi sesję zrobić bo już brzuchol jest..
a moja małżowina kiedy był na wyjeździe za granicą tam mu zrobili kurs (służbowy co prawda) fotografii profesjonalnej.. i uczył się np jak zrobić zdjęcie w zupełnej ciemności bez lampy.. tłumaczył mi czasy naświetlania itd.. ale jemu to do pracy jest potrzebne.
oczywiście zaraz zainwestował w aparat :crazy:
więc czas wykorzystać i chłopinę i sprzęt :-D

reklama
Do góry