reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

Dzieki dziewczyny. 
Juz zbladly - w koncu mialy te 10 lat :) 
Ale widac je mimo wszystko, bo skora juz nigdy nie bedzie 'pelna', no ale nic.
Jakos nigdy nie przeszkadzalo to zadnemu z moich chlopakow, tylko co najwyzej mi :D 
Zreszta zawsze jak cos 'dolegalo' to tylko mi w mojej glowie :D
Nie potrzebnie sie dolowalam, i jakby na to nie patrzec tyle lat chowalam w golfach [nawet w 35 stopniowym upale] teraz mam to gdzies, wiadomo nie ubiore skapego bikini - ale zwykly stroj kapielowy czy tankini - czemu nie? 
UrodA  przemija, figura tez sie zmienia - jestesmy jakie jestesmy i wazne zeby to zaakceptowac ! [haha i kto to mowi:D]

reklama
Eliana Pempek niestety z czasem bedzie wystawal na 100 procent, ja nie mialam duzego brzucha a tak wyszedl ;).
I nawet teraz jest ok, ale nie ma takiej ladnej dziurki jak kiedys :).
Wazne chyba zeby nie przegapisc momentu i nie dac mu sie rozciagnac z kolczykiem.
A to ze metale wnikaja to co cala bizuterie tez powinnas zdjac? To chyba tak jak nie jedzenie serow plesniowych,
nie farbowanie wlosow itp trzeba miec do tego duuuzy dystans.

Marteczka23 Tak to jest najlepsze G nie zauwazyl a tym lament- my kobiety ;)))))))))).
Mowice ze tak szybko dziurka zarosnie? W uszach tez niby mialy zarastac jak
nie nosisz kolczykow moja siore ma 5 z mlodzienczego okresu, teraz juz niechcianych
ktore zarosc jakos wcale nie maja ochoty ;).

patrycja22 Nie ma sie co przejmowac bo i tak tego nie zmienisz ;).

emotio... Wspolczuje ale pewnie walczylas z ciezsza gorsza,przy ktorej rozstepy
to pryszcz-przykre ale najwazniejsze ze to zaakceptowalas.
Pewnie nowoczesne metody na to sa, ale skutecznosc to najwikasza maja w reklamach ;).

Mamba2008 Ty testowas taki laser?

Ok trzeba wstac i sie wykapac ;).
Milego dnia

krklisz niestety nie zgodzę się z Tobą. To moja 4 ciąża i jestem chodzącym dowodem na to że pempek nie u każdej z nas wyskakuje. W drugiej ciąży miałam ooogromny brzuszek a sam pempek ani drgnął. To czy wyjdzie czy nie to już indywidualna cecha. Mój kolczyk w dalszym ciągu dzielnie towarzyszy brzuszkowi. Lekarz już ze 3 razy widział i nic nie mówił na jego temat, mało tego brzuszek mam pokaźny (zaraz wrzucę w galerię) a miejsca na półksiężyciu kolczyka jeszcze sporo. Coś czuję że wyciągnę go tak jak ostatnio a więc tuż przed porodem.

Na szybko zrobiłam teraz telefonem więc jakość mizerna

Ostatnia edycja:
Eliana Pempek niestety z czasem bedzie wystawal na 100 procent, ja nie mialam duzego brzucha a tak wyszedl ;).
I nawet teraz jest ok, ale nie ma takiej ladnej dziurki jak kiedys :).
Wazne chyba zeby nie przegapisc momentu i nie dac mu sie rozciagnac z kolczykiem.
A to ze metale wnikaja to co cala bizuterie tez powinnas zdjac? To chyba tak jak nie jedzenie serow plesniowych,
nie farbowanie wlosow itp trzeba miec do tego duuuzy dystans.

krklisz pępek wcale nie musi zawsze wystawać. Wszystko zależy od tego jak wygląda na początku. A, że mój wygląda jak wygląda :tak:to wiem, że będzie wystawać :tak: chociaż miło by mi było jakby nie wystawał :-D
Syneczki3 ale masz ogromny brzuszek :-D i jaki śliczny.

reklama
Do góry