reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Eliana Ladny jak na 13 tydz to jestesm w szoku ze tak widac ;), a co z kolczykiem nie trzeba wyjac?
Moim zdaniem brzuszek sie bedzie rozciagala i przez kolczyk dziurka tez moze sie troche rozciagnac, jak nie bedzie
nic w srodku to chyba bedzie leiej ;), chcociaz nie mam doswiadczenia wiec........

Bellka To trzymam kciuki zeby sie udalo ;). A kogo chcecie ? ;)

sonkaa ;) dobra bede czekac. U mnie w 16tyg to bedzie juz cos widac wtedy sie wystawie ;).

patrycja22 I dobrze sie chwailsz ladnie widac jak na 12 tydz a tluszczyk to gdzie ? :). Dobrez podejscie do
rozstepow ;).

Eliana Ladny jak na 13 tydz to jestesm w szoku ze tak widac ;), a co z kolczykiem nie trzeba wyjac?
Moim zdaniem brzuszek sie bedzie rozciagala i przez kolczyk dziurka tez moze sie troche rozciagnac, jak nie bedzie
nic w srodku to chyba bedzie leiej ;), chcociaz nie mam doswiadczenia wiec......
Oj widać widać, a wieczorami to w ogóle piłeczka wystaje :tak: Nie wiem kiedy kolczyk wyjmę, ale myślę, że będzie to wcześniej niż później, ponieważ mam taki pępek, który może wystawać kiedy brzuszek będzie coraz większy. Ważne aby mi nie przeszkadzał, nie uwierał i dobrze wyglądał. Jak będzie paskudnie wyglądać od razu wyjmuję :tak:

Patrycja nie zauważyłam wczoraj zdjęcia:eek:No brzuszek masz zgrabniutki,a rozstępy,no cóż takie nasze"uroki"jak nie cellulit to rozstępy i mimo,że człowiek się smaruje to i tak nie uniknie...ja mam na piersiach po ciąży i pamiętam jak zobaczyłam pierwsze dwie sine kreski ale był płacz i lament:-(a później cyc skoczył jeszcze w górę i zrobiły się dookoła brodawek co w efekcie przypomina mi promienie słoneczne:-p,tylko z takimi jasnymi bliznami jak moje już nie da się niestety nic zrobić.Pocieszające jest to,że chowa się to pod biustonosz no i fakt,że G nawet tego nie zauważył,dopiero go ostatnio uświadomiłam gdzie i co to jest.
Eliana no ja też mam ze stali chirurgicznej albo srebrne póki co mi nie przeszkadza i nie uwiera więc też zlałam jego gadkę,boję się,że się zarośnie dziurka i chcę go mieć jak najdłużej to możliwe,pępek mam z tych nie wystających w ciąży tylko oczywiście boję się też,żeby skóra i dziurki się nie rozciągnęły.

Ostatnia edycja:
Marteczka23 no właśnie póki jest dobrze to po co ruszać, a jak coś będzie nie tak to po prostu się wyjmie :tak:

Ostatnia edycja:
Marteczka ja cycochy tez mam całe w rozstępach do tego brzuch ogólmie to sie już przyzwyczaiłam jedynie jak nad morze jedziemy i trzeba sie rozebrać to mnie wnerwiają no i basen ale da sie zatuszować:tak:.
Najważniesze że syn mi sie zdrowy urodzil a reszta to pryszcz:-D

Ja mam rozstepy od 13-14 roku zycia wygladalam jak zebra wogule, lekarz powiedzial zebym poszla do pielegniarki mierzyc sie i wogule a wtedy z moja mama gadal [nie chcial przy mmnie]- powiedzial ze nigdy w zyciu nie widzial az takich rozstepoiw i 'co oni ze mna zrobili' [w szpitalu] bylam na sterydach, Sam nie mogl w to uwierzyc co sie ze mna stalo w 2 miesiace, Rozstepy mam ogolnie od polowy lydek [za kolanami] do ud, tam przechodza na wewnetrzna strone ud do gory, pozniej zaczynaja sie na udach od zewnatrz wczorac na boki do wysokosci zeber + caly brzuch z przodu do tej samej wysokosci, Aha nie zapomnijmy o ramionach [miedzy lokciem a barkiem 'od srodka]noi o biuscie, ale tutaj to tylko od ramion strony i tam gdzie cyce sie steykaja, Doslownie wygladalam jak zebra, bardzo ciemne, prawie czarne rozstepy, najwieksze na 'boczkach' mialy jakies szerokosc kciuka albo wiecej :/// Nie powiem kiedys to byla dla mnie tragedia, w takim mlodym wieku tak zniszczyli mnie w szpitalu i oszpecili [tak lekarz tez to nazwal], straszny mialo to wplyw na moja psyche, bo jakby byl jakis powod konkretny .. a tu tak po prostu 'za nic' Ale teraz mam to juz gdzies, tak musialo byc.

Emotion no to ja już nic nie mówię i nie narzekam:sorry2:Właśnie to mnie w...w tych zasranych szpitalach idziesz się na coś leczyć a"zepsują"Ci co innego przy okazji:wściekła/y:.Ale głowa do góry,chłop jest,dzidzia będzie jesteś szczęśliwa i to najważniejsze,wygląd zew.i ciało to nie wszystko:tak:

reklama
Ja mam rozstepy od 13-14 roku zycia wygladalam jak zebra wogule, lekarz powiedzial zebym poszla do pielegniarki mierzyc sie i wogule a wtedy z moja mama gadal [nie chcial przy mmnie]- powiedzial ze nigdy w zyciu nie widzial az takich rozstepoiw i 'co oni ze mna zrobili' [w szpitalu] bylam na sterydach, Sam nie mogl w to uwierzyc co sie ze mna stalo w 2 miesiace, Rozstepy mam ogolnie od polowy lydek [za kolanami] do ud, tam przechodza na wewnetrzna strone ud do gory, pozniej zaczynaja sie na udach od zewnatrz wczorac na boki do wysokosci zeber + caly brzuch z przodu do tej samej wysokosci, Aha nie zapomnijmy o ramionach [miedzy lokciem a barkiem 'od srodka]noi o biuscie, ale tutaj to tylko od ramion strony i tam gdzie cyce sie steykaja, Doslownie wygladalam jak zebra, bardzo ciemne, prawie czarne rozstepy, najwieksze na 'boczkach' mialy jakies szerokosc kciuka albo wiecej :/// Nie powiem kiedys to byla dla mnie tragedia, w takim mlodym wieku tak zniszczyli mnie w szpitalu i oszpecili [tak lekarz tez to nazwal], straszny mialo to wplyw na moja psyche, bo jakby byl jakis powod konkretny .. a tu tak po prostu 'za nic' Ale teraz mam to juz gdzies, tak musialo byc.

No cóż ciało to ciało z czasem i tak nie wygladamy tak jakbysmy chciały jednak wiem że czasami może to człowieka dołować. Teraz jest tyle sposobów na likwidację a przyanjmniej spłycenie takich rozstępów. Jednym z nich chyba najskuteczniejszym jest laser frakcyjny, niestety jest to dośc drogi zabieg i nieprzyjemny a jakby tego było mało to też nie tani:no:

Do góry