reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Możenie jest tak atrakcyjny jak wasze brzuszki bo troche na nim tłuszczyku i rozstępow ale jednak sie chwale :-) patrycja222222222222222222 002.jpg

Patrycja ale masz fajny brzuszek i jak widoczny :-D
Dziękuję Wam bardzo :-D Brzuszek jest mały, ale jak się już pokazuje to trzeba zrobić foteczkę na pamiątkę :tak: Zdjęcie robiłam rano, a wieczorem brzuszek jest zdecydowanie większy :-p
Eliana kolejna zgrabna mama;-) i jaka opalona!K...ja to blada jak ściana już jestem.O to ja mam pytanie bo też mam kolczyk w pępku,kiedy zamierzasz go wyciągnąć?Bo mi jeden lekarz zwrócił uwagę żeby wyjąć bo metale się wchłaniają przez skórę.
Dziękuję Marteczka23 ja mam taką śniadą cerę, ale opalać się i wygrzewać na słoneczku uwielbiam i nie wiem jak dam radę latem ;-) Mój kolczyk lekarz widział na ostatnim USG i nic mi nie powiedział, ale zapytam go z ciekawości co o nim myśli. Ja nie wiem czy stal chirurgiczna jakoś się wchłania, ale jeśli tak to trzeba by było przestać nosić i inne kolczyki bo to niezdrowe. A poza tym zawsze można zmienic kolczyk ze stali na bioplast i problem z głowy. Nie wiem kiedy go wyjmę... na razie mi nie przeszkadza... ale jak będzie uwierać i brzydko wyglądać, albo będzie mi wystawać pępek to po co kolczyk ;-)

Ostatnia edycja:
Oj dziękuje dziewczyny za miłe slowa ale niestety trochę tłuszczyku tam jest tylko może na fotce tak nie widać, ale ja przynajmniej nie muszę się martwić o rozstępy bo juz je mam a kilka następnych nie zrobi różnicy :-D

reklama
Do góry