reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Patrycja!! pięknie rośnie
Eliana
Październikowa mama 2012
Patrycja ale masz fajny brzuszek i jak widoczny
Dziękuję Wam bardzo Brzuszek jest mały, ale jak się już pokazuje to trzeba zrobić foteczkę na pamiątkę Zdjęcie robiłam rano, a wieczorem brzuszek jest zdecydowanie większy
Dziękuję Wam bardzo Brzuszek jest mały, ale jak się już pokazuje to trzeba zrobić foteczkę na pamiątkę Zdjęcie robiłam rano, a wieczorem brzuszek jest zdecydowanie większy
Dziękuję Marteczka23 ja mam taką śniadą cerę, ale opalać się i wygrzewać na słoneczku uwielbiam i nie wiem jak dam radę latem ;-) Mój kolczyk lekarz widział na ostatnim USG i nic mi nie powiedział, ale zapytam go z ciekawości co o nim myśli. Ja nie wiem czy stal chirurgiczna jakoś się wchłania, ale jeśli tak to trzeba by było przestać nosić i inne kolczyki bo to niezdrowe. A poza tym zawsze można zmienic kolczyk ze stali na bioplast i problem z głowy. Nie wiem kiedy go wyjmę... na razie mi nie przeszkadza... ale jak będzie uwierać i brzydko wyglądać, albo będzie mi wystawać pępek to po co kolczyk ;-)Eliana kolejna zgrabna mama;-) i jaka opalona!K...ja to blada jak ściana już jestem.O to ja mam pytanie bo też mam kolczyk w pępku,kiedy zamierzasz go wyciągnąć?Bo mi jeden lekarz zwrócił uwagę żeby wyjąć bo metale się wchłaniają przez skórę.
Ostatnia edycja:
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
hehe patrycja to masz jak ja
Tez sie nie przejmuje rozstepami, bo juz mam je od 14stego roku zycia woec sie przyzwyczailam
SLICZNE brzucholki
Ja moze jutro pstrykkne jk nie zapomne
Tez sie nie przejmuje rozstepami, bo juz mam je od 14stego roku zycia woec sie przyzwyczailam
SLICZNE brzucholki
Ja moze jutro pstrykkne jk nie zapomne