reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Syneczki, jaki Ty masz piękny brzuszek!! Nie pozostawia żadnych wątpliwości, że zamieszkuje go Maleństwo:-)
Wspaniały!
Wspaniały!
Marteczka23
Fan(ka)
Syneczki szczuplutka jesteś i może dlatego brzuszek się tak uwydatnia a może z racji tego,że to kolejna ciąża...nieważne ale jest już taki typowo bobaskowymoże tam się 2-pack ukrywa?;-)
A co do pępka to chyba zależy jak się ma zawiązany,jeśli ma się taki z"wystającą kuleczką"to wtedy chyba wyskakuje
A co do pępka to chyba zależy jak się ma zawiązany,jeśli ma się taki z"wystającą kuleczką"to wtedy chyba wyskakuje
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :-) wierzcie mi dźwigać taki brzuszek nie jest łatwo, czuję się jak emerytka. Na tym etapie powinnam tryskać energią a ledwo po schodach wchodzę, strach pomyśleć co będzie dalej. Czuję się dosłownie jak w ostatnich tygodniach przed porodami.
patrycja na 10.10. chiałam wcześniej ale nie dało rady ;-) wg om kończę dziś 15 tydzień ale na ostatnim usg maluszek był 2 tygodnie do przodu swoimi gabarytami więc być może już 17 tydzień. I bądź tu mądrym ;p
pesca rozstępy niestety mam ale całe szczęście tylko na pośladkach widać, dwa krótkie na udach ledwo można zauważyć natomiast brzuch i cyce które każdorazowo miałam gigantyczne o dziwo oszczędziło. Sama nie wiem jak to możliwe. Może ze względu na wiek? pierwsza ciąża 20/21 lat, druga 22/23 lata, teraz mam 26/27 lat więc kto wie jak będzie może nie jestem już tak elastyczna. Generalnie kg idą mi właśnie każdorazowo w brzuch i piersi a tam gdzie tylko troszkę przybieram powyłaziły dziadostwa.
Marteczka niestety jeden a tak chciałam bliźniaki
patrycja na 10.10. chiałam wcześniej ale nie dało rady ;-) wg om kończę dziś 15 tydzień ale na ostatnim usg maluszek był 2 tygodnie do przodu swoimi gabarytami więc być może już 17 tydzień. I bądź tu mądrym ;p
pesca rozstępy niestety mam ale całe szczęście tylko na pośladkach widać, dwa krótkie na udach ledwo można zauważyć natomiast brzuch i cyce które każdorazowo miałam gigantyczne o dziwo oszczędziło. Sama nie wiem jak to możliwe. Może ze względu na wiek? pierwsza ciąża 20/21 lat, druga 22/23 lata, teraz mam 26/27 lat więc kto wie jak będzie może nie jestem już tak elastyczna. Generalnie kg idą mi właśnie każdorazowo w brzuch i piersi a tam gdzie tylko troszkę przybieram powyłaziły dziadostwa.
Marteczka niestety jeden a tak chciałam bliźniaki
oluska88
Fanka BB :)
Syneczki jesteś nadzieją dla obawiających się rozstępów i porozciąganej skóry:-), masz super figure i brzuszek ładny, aż nie chce się wierzyć ze to Twoja 4 ciąża. Pozazdrościć...;-)
Marteczka23
Fan(ka)
Syneczki ja Ci dam mało elastyczną!Do 30-stki będziesz miała 3-kę odchowanych dzieciaków,czyli pewnie raczej już"spokój" z macierzyństwem.Ja raczej nie zdążę przed 30 ale mam nadzieję,że będę jeszcze elastyczna i się bardzo nie"zdeformuję"
Oluśka cieszę się że
Marteczka ojj tak zdecydowanie kończymy. I już nawet nie chodzi o względy finansowe choć faktem jest że na kolejne nas nie stać, co i o przeżycia. Po stracie syna (październik 2011) ta ciąża dużo mnie nerwów kosztuje, jestem przepełniona lękiem i obawami, tzn teraz już mniej ale i tak psychika ledwo dźwiga. Co będę ukrywała, jestem wykończona psychicznie...
Marteczka ojj tak zdecydowanie kończymy. I już nawet nie chodzi o względy finansowe choć faktem jest że na kolejne nas nie stać, co i o przeżycia. Po stracie syna (październik 2011) ta ciąża dużo mnie nerwów kosztuje, jestem przepełniona lękiem i obawami, tzn teraz już mniej ale i tak psychika ledwo dźwiga. Co będę ukrywała, jestem wykończona psychicznie...
reklama
Marteczka23
Fan(ka)
Syneczki rozumiemTo teraz by Ci się córa przydała...bo widzę,że testosteron u was zdecydowanie króluje;-)