reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

Syneczki WOW! Jestem pod wrażeniem tego jaki masz śliczny brzuszek. To twoja czwarta ciąża. Powiedz zostały ci po poprzednich jakieś rozstępy? Brzuszek jak marzenie! :-)

reklama
Syneczki szczuplutka jesteś i może dlatego brzuszek się tak uwydatnia a może z racji tego,że to kolejna ciąża...nieważne ale jest już taki typowo bobaskowy:tak:może tam się 2-pack ukrywa?;-)
A co do pępka to chyba zależy jak się ma zawiązany,jeśli ma się taki z"wystającą kuleczką"to wtedy chyba wyskakuje

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :-) wierzcie mi dźwigać taki brzuszek nie jest łatwo, czuję się jak emerytka. Na tym etapie powinnam tryskać energią a ledwo po schodach wchodzę, strach pomyśleć co będzie dalej. Czuję się dosłownie jak w ostatnich tygodniach przed porodami.
patrycja na 10.10. chiałam wcześniej ale nie dało rady ;-) wg om kończę dziś 15 tydzień ale na ostatnim usg maluszek był 2 tygodnie do przodu swoimi gabarytami więc być może już 17 tydzień. I bądź tu mądrym ;p

pesca rozstępy niestety mam ale całe szczęście tylko na pośladkach widać, dwa krótkie na udach ledwo można zauważyć natomiast brzuch i cyce które każdorazowo miałam gigantyczne o dziwo oszczędziło. Sama nie wiem jak to możliwe. Może ze względu na wiek? pierwsza ciąża 20/21 lat, druga 22/23 lata, teraz mam 26/27 lat więc kto wie jak będzie może nie jestem już tak elastyczna. Generalnie kg idą mi właśnie każdorazowo w brzuch i piersi a tam gdzie tylko troszkę przybieram powyłaziły dziadostwa.

Marteczka niestety jeden a tak chciałam bliźniaki :-D

Syneczki jesteś nadzieją dla obawiających się rozstępów i porozciąganej skóry:-), masz super figure i brzuszek ładny, aż nie chce się wierzyć ze to Twoja 4 ciąża. Pozazdrościć...;-)

Syneczki ja Ci dam mało elastyczną!Do 30-stki będziesz miała 3-kę odchowanych dzieciaków,czyli pewnie raczej już"spokój" z macierzyństwem.Ja raczej nie zdążę przed 30 ale mam nadzieję,że będę jeszcze elastyczna i się bardzo nie"zdeformuję":-p

Oluśka :-D:-p cieszę się że

Marteczka
ojj tak zdecydowanie kończymy. I już nawet nie chodzi o względy finansowe choć faktem jest że na kolejne nas nie stać, co i o przeżycia. Po stracie syna (październik 2011) ta ciąża dużo mnie nerwów kosztuje, jestem przepełniona lękiem i obawami, tzn teraz już mniej ale i tak psychika ledwo dźwiga. Co będę ukrywała, jestem wykończona psychicznie...

Syneczki ale jak teraz będzie trzeci synek to za kilka lat jak już odpoczniesz to może o córeczkę sie postaracie ?

Ps chyba jeteśmy równolatkami:-)

reklama
Do góry