jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Syneczki super brzuchol, jaki juz wielki . I dobrze dziewczyny pisza o tej corce. Moja sis ma 3 synow i jakby miala pewnosc ze bedzie corcia to mimo ze ma 37 lat i by sie zdecydowala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrycja Marteczka Jutrzenka Hmmmm jak tak się głęboko zastanowić to może... przede wszystkim musiałabym pokonać ten wielki lęk który we mnie siedzi w związku ze stratą. Nie ukrywam że różnica wieku między chociażby Oliwierkiem który ma 6 lat a czwartym dzieckiem była by spora co również budziło by moje obawy. Pamiętam historie z mamy dzieciństwa (jest młodsza od swojego rodzeństwa o 6 i 8 lat), była odizolowana, dopiero koło 20 roku życia ciocia i wuja nawiązali z mamą kontakt. Nie chciałabym powielać takich zachowań. Już teraz miałam obawy w końcu gdy Fabianek się urodzi Oliwierek będzie miał 6,5 roku a Amadeuszek 4,5. Wiem że będą się nim opiekować (takie słodki charakterki) ale gdy pójdą do szkoły mogą brata odseparować...
Jutrzenka jest jest
Krklisz w pierwszej ciąży wyskoczył dopiero koło 20 tygodnia, w drugiej koło 15 tygodnia w trzeciej koło 11 tygodnia a w tej już w 8 tygodniu był okazały. Z tym że każdorazowo gdy już się pokazał to i jednocześnie szybko się powiększał.
Nie mam 100% pewności że chłopiec ale jest mocna sugestia ze strony specjalisty ;-)
Co się stało że Gracjanka z nami nie ma? Tętniak w układzie moczowym... pękł pewnego dnia (póki nie pękł nie było go nawet widać) zalał krwią cały brzuszek, klatkę piersiową i serduszko przestało bić, nie wytrzymało obciążenia wylewem. Termin porodu miałam na 19 kwietnia 2012 więc dwa dni temu...