reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

Sonka to było wrzucone dla kontrastu;-)na pocieszenie dla tych dziewczyn,którym się wydaje,że już mają wielkie brzuchy:-pTakże spoko laseczki za jakieś 3 miesiące to dopiero będziemy wrzucać"bagażniki":laugh2:Na pierwszym planie będzie brzuch a dopiero później my!

reklama
Marteczka, a niby na dziewczynkę wygląda się gorzej, a Ty wyglądałaś bardzo ładnie :-) A Zuzia słodziutka :-)

Jeszcze troszkę a brzuszki będą już naprawdę widoczne :-) Ja teraz zrobiłam sobie zdjęcie "wieczornego" brzuszka dla porównania, że wtedy jest większy, ale zdjęcie w ogóle tego nie oddaje. Może innym razem, w innym świetle wyjdzie albo męża zatrudnię na fotografa.

Mimii no i dlatego nie wierzę,w te bzdury,że dziewczynka zabiera urodę itp.kurde ja teraz wyglądam dużo gorzej,nie mogę sobie z cerą poradzić,a jest prawdopodobieństwo spore,że może to być chłop;-)

marteczka - kontrast brzuszkowy Ci się udał :-)

dziewczyny, a ja z Majka nie wyglądałam źle, ale teraz z Michasiem, to poezja - nie, żebym była nieskromna, ale włosy i paznokcie to mam po prostu jak nie swoje :-) , no i zmarchy się wygładzają aż miło patrzeć...

A ja wyglądam na razie okropnie włosy są bleeee,na twarzy jakieś plamki :cool: .Muszę włosy pod koniec tyg ufarbować to może ciut lepiej będzie.

mimii ty chudzino gdzie ten brzuch co sie na boki rozlewa???:confused: to ja swojego nie wkleje bo jak byl taki zbity w ciazowy to teraz sie rozlazl :baffled::sorry2:
marteczka fajny mialas domek dla Zuzi:-)a pamietasz moze ile w tzw pasie mialas pod koniec?? ja sie specjalnie mierzylam i pa,ietam ze maz moj mial 112cm a ja........117:szok:masakra hehehehe ciekawe ile teraz bedzie w tzw pasie;-):cool2:
Zuzia sliczna po narodzinach moja byla jakas taka spuchnieta bardzo i miala slad na glowce po kleszczach:-(

Azorek nie pamiętam:sorry2:a może to i lepiej po co się dołować?Zuza też była sina bo ją przytrzymałam,przy końcu sił mi brakło i dopiero nacisnęli mi na brzuch i wyskoczyła.

Azorek - niezly wynik!! Ja mialam chyba 103 w jednej i 105 w drugiej ciazy - mowili mi, ze w pierwszej mialam malutki brzuszek, a w drugiej duzy... smiech, jak sie widzi roznie 2 cm, a w ocenie ludzi niebo i ziemia...

reklama
Do góry