reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

dziewczyny śliczne brzuszki

co do cery to u mnie masakra mój organizm zawsze nie najlepiej reagował na skoki progesteronu i w pierwszej ciąży i teraz cerę mam jak pryszczaty nastolatek.... włosy w poprzedniej i w tej ciąży mi maksymalnie gęstnieją ja ogólnie mam gęste a w ciąży to już masakra ani jeden włosek mi nie wypada i z dnia na dzień mam ich więcej i więcej

reklama
dziewczyny przepraszam że to napiszę ale cieszę się że piszecie o tych problemach skórnych, bo ja mam to samo, myślałam że jestem w tym odosobniona a teraz jakoś mi raźniej, cała buzię mam zawaloną od lutego czyli tak jak zaczęłam brać duphaston, kiedyś zawsze miałam problemy z cerą ale jakoś udawało mi się ją opanować i od kilku lat było już ok, teraz jest masakra, nie dość że buzia, to jeszcze szyja, dekolt i plecy, a nigdy tam nie miałam, teraz nawet dobre kosmetyki nie pomagają, a mój mocno kryjący podkład też sobie nie radzi,
mam nadzieję że drugi trymestr będzie nam łaskawszy a to co mamy teraz na buzi to już ostatnie syfole

marand ja tez mam niestety na dekoldzie i na plecach niestety moja skóra jest mieszana a hormony działają na mnie okropnie pociesze cię że po porodzie znikną wszystkie problemy ja już 2 tygodnie po po przednim nie miałam nic a nic wiec byle do października najgorzej bedzie w lecie bo kurde jak tu ubrać jakaś bluzkę na ramiączkach:-(

reklama
Do góry