reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

Ja się od paru dni zbieram, żeby zrobić zdjęcia brzuszka rano przed jedzeniem i jakoś zawsze głód wygrywa :-p Na razie jakoś specjalnych zmian nie widzę, ale nie usiądę już na dłużej w zapiętych jeansach - uciskają mnie...

reklama
witam wszystkich, 
Moj pierwszy poscik wogule tutaj, i w sumie dopiero zaczelam przegladac to forum, a wlasciwie zaczelam od tego tematu :) 
Jestem po Ogromnyyyyym wrazeniem waszych brzuszkow, ja mam niby 'ciazowo podobny' - ale w rzeczywistosci jest to tluszczowy brzuszek hhehe. 
Zanim cos zacznie widac to pewnie jeszcze z 8 tyg co najmniej .. ZAZDROSZCZE WAM :(

a oto mój dzisiejszy bębenek o poranku. Mam w planach raz na miesiąc robić sobie fotkę i porównywać..

Zobacz załącznik 444160
fanie że malutki teraz będziesz mieć śliczniutki i zgrabniutki brzusio a urosnąć jeszcze zdąży:-)

Zobacz załącznik 444321

to ja się chyba schowam w szafie i nie będę wychodzić do końca ciąży.....
eeeeeeee tam jea też mam duży
Dziewczyny ahh jak ja lubię Wasze brzuszki :-)

swój wstawiłam na do grupy ale widzę że Wy wrzucacie tutaj więc niech i mój tu zagości.

Z dzisiejszego poranka.
Quote/]
prześliczny!!!!!! i zazdroszczę troszkę braku rozstępó po ciązach mój jest przeorany chby pijany chłop po nim jeździł

To i ja się pochwalę (niewiarygodnie dużym) brzuszkiem i teścikiem :-) dodam że to brzusio około 6 tc, bo tylko wg miesiączki mam już 8 tc ale jestem pewna że na kolejnym usg już pokaze jednoznacznie że ciąża jest 2 tyg młodsza:-)

gratki
tadam

Zobacz załącznik 443372

wczoraj przywitałam się z Wami dziewczęta, a dzisiaj wstawiam zdjecie moich kreseczek :-)
gratulacje kreseczki śliczniutkie

Zobacz załącznik 446504

To moj dzisiaj rano jutro bedzie 10 [11] tydz.
Tylko ze o brzuch tluszczowy - a nie ciazowy
Sprawdzam cm od poczatku i sa bez zmian, chyba ze
schudlam a w miedzy czasie mi brzuch podrosl i sie wyrownalo ;)
za niedługo się zaokrągli a co do cm bo właśnie mogło sie zdarzyć że schudłaś.....

a mój brzusio no w zasadzie bez zmian nie mierzyłam cm na zdjęciach ciupkę większy się wydajne

kaka no chyba sie juz uwypukla co :tak::-) ja juz sie nie mieszcze w swoje spodnie ehhh zostaly mi dwie pary do ktorych zawsze pasek musialam nosci i tylko te jeszcze moge zalozyc hehe

reklama
Do góry