reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
witam wszystkich,
Moj pierwszy poscik wogule tutaj, i w sumie dopiero zaczelam przegladac to forum, a wlasciwie zaczelam od tego tematu
Jestem po Ogromnyyyyym wrazeniem waszych brzuszkow, ja mam niby 'ciazowo podobny' - ale w rzeczywistosci jest to tluszczowy brzuszek hhehe.
Zanim cos zacznie widac to pewnie jeszcze z 8 tyg co najmniej .. ZAZDROSZCZE WAM
Moj pierwszy poscik wogule tutaj, i w sumie dopiero zaczelam przegladac to forum, a wlasciwie zaczelam od tego tematu
Jestem po Ogromnyyyyym wrazeniem waszych brzuszkow, ja mam niby 'ciazowo podobny' - ale w rzeczywistosci jest to tluszczowy brzuszek hhehe.
Zanim cos zacznie widac to pewnie jeszcze z 8 tyg co najmniej .. ZAZDROSZCZE WAM
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Zobacz załącznik 446504
To moj dzisiaj rano jutro bedzie 10 [11] tydz.
Tylko ze o brzuch tluszczowy - a nie ciazowy
Sprawdzam cm od poczatku i sa bez zmian, chyba ze
schudlam a w miedzy czasie mi brzuch podrosl i sie wyrownalo
fanie że malutki teraz będziesz mieć śliczniutki i zgrabniutki brzusio a urosnąć jeszcze zdąży:-)a oto mój dzisiejszy bębenek o poranku. Mam w planach raz na miesiąc robić sobie fotkę i porównywać..
Zobacz załącznik 444160
eeeeeeee tam jea też mam duży
Quote/]
prześliczny!!!!!! i zazdroszczę troszkę braku rozstępó po ciązach mój jest przeorany chby pijany chłop po nim jeździł
To i ja się pochwalę (niewiarygodnie dużym) brzuszkiem i teścikiem :-) dodam że to brzusio około 6 tc, bo tylko wg miesiączki mam już 8 tc ale jestem pewna że na kolejnym usg już pokaze jednoznacznie że ciąża jest 2 tyg młodsza:-)
gratki
gratulacje kreseczki śliczniutkietadam
Zobacz załącznik 443372
wczoraj przywitałam się z Wami dziewczęta, a dzisiaj wstawiam zdjecie moich kreseczek :-)
za niedługo się zaokrągli a co do cm bo właśnie mogło sie zdarzyć że schudłaś.....Zobacz załącznik 446504
a mój brzusio no w zasadzie bez zmian nie mierzyłam cm na zdjęciach ciupkę większy się wydajne
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
fajne brzucholki
moj tez raczej jeszcze nie ciazowy niestety wiec poczekam z fotka
moj tez raczej jeszcze nie ciazowy niestety wiec poczekam z fotka
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Mam nadzieje Bo na poczatku jesc dlugo nie moglam, i wogule spodziewalam sie zeszczuplec - jadlam naprawde 1/2 dietkowych porcjii a 'wyniku' nie bylo - NIE mowie ze specjalnie sie glodzilam - po prostu jesc nie moglam.za niedługo się zaokrągli a co do cm bo właśnie mogło sie zdarzyć że schudłaś.....
No to i mój porannyZobacz załącznik 447488
azorek84
mama Amelii 2009
kaka no chyba sie juz uwypukla co :-) ja juz sie nie mieszcze w swoje spodnie ehhh zostaly mi dwie pary do ktorych zawsze pasek musialam nosci i tylko te jeszcze moge zalozyc hehe
reklama