reklama
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
Dziewczyny super brzuszki. Ardhara niezły brzuszek jak na początek dziewiątego tygodnia A jaką masz ogólnie wagę początkową? Mój też się powiększył, ale jest taki ulany, wygląda narazie jakbym się po prostu przypasła przez zimę.
Ardhara
ogółem to ok 70kg ( niestety nie zdążyło spaść ile trzeba po poprzedniej ) a u mnie za każdym razem idzie tylko w bebech no i rośnie jak opętany :/
ogółem to ok 70kg ( niestety nie zdążyło spaść ile trzeba po poprzedniej ) a u mnie za każdym razem idzie tylko w bebech no i rośnie jak opętany :/
Hehe, fajnie wygląda. Ja to bym chciała żeby mi tylko w brzuch poszło Ale mi to wszędzie w cycki, uda, ramiona, chyba tylko łydki zostają takie same :-) bynajmiej ostatnio tak było. Przytyłam około 20 kg a lekarz ciągle mówił że mam mały brzuch. Teraz już przybyło mi jakieś 3 kg. Nie wiem czy to ta woda się tak zbiera czy ten tłuszczyk tyle waży. Ważyłam 62 a teraz 65, jak tak dalej pójdzie to 80 przeskoczę
Ardhara
u mnie w 1 i 2 ciąży ok 13-14 kg przybyło ale to i tak sporo przynajmniej dla mnie he he bo mi potem trudno zrzucić to
-Lorelain-
Fanka BB :)
Adhara - to jest twój brzuch teraz? ... ty na pewno nie masz tam jakiś bliźniaków albo trojaczków? ... bo z brzuchem to pobiłaś nas wszystkie chyba na głowę
Ardhara
pierwszy raz jakoś mnie to nie cieszy zbytnio
nie wiem czemu aż tak wybiło ale mam nadzieję że przystopuje chwilowo bo ileż można.... 3 ciąża jak widać robi swoje :/
nie wiem czemu aż tak wybiło ale mam nadzieję że przystopuje chwilowo bo ileż można.... 3 ciąża jak widać robi swoje :/
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ardhara śliczny brzusio. A że spory to nic dziwnego, przecież ty niedawno rodziłaś. Macica może szybciej rośnie.
Ważne, że ludzik ma wygodnie
Ważne, że ludzik ma wygodnie
reklama