reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
002.jpg

to ja się chyba schowam w szafie i nie będę wychodzić do końca ciąży.....

Dziewczyny super brzuszki. Ardhara niezły brzuszek jak na początek dziewiątego tygodnia :) A jaką masz ogólnie wagę początkową? Mój też się powiększył, ale jest taki ulany, wygląda narazie jakbym się po prostu przypasła przez zimę.

ogółem to ok 70kg ( niestety nie zdążyło spaść ile trzeba po poprzedniej ) a u mnie za każdym razem idzie tylko w bebech no i rośnie jak opętany :/

ogółem to ok 70kg ( niestety nie zdążyło spaść ile trzeba po poprzedniej ) a u mnie za każdym razem idzie tylko w bebech no i rośnie jak opętany :/

Hehe, fajnie wygląda. Ja to bym chciała żeby mi tylko w brzuch poszło :) Ale mi to wszędzie w cycki, uda, ramiona, chyba tylko łydki zostają takie same :-) bynajmiej ostatnio tak było. Przytyłam około 20 kg a lekarz ciągle mówił że mam mały brzuch. Teraz już przybyło mi jakieś 3 kg. Nie wiem czy to ta woda się tak zbiera czy ten tłuszczyk tyle waży. Ważyłam 62 a teraz 65, jak tak dalej pójdzie to 80 przeskoczę :D

Adhara - to jest twój brzuch teraz? :eek: ... ty na pewno nie masz tam jakiś bliźniaków albo trojaczków? :-D:-D:-D ... bo z brzuchem to pobiłaś nas wszystkie chyba na głowę :-p:-p:-p

pierwszy raz jakoś mnie to nie cieszy zbytnio :no::no::no:

nie wiem czemu aż tak wybiło ale mam nadzieję że przystopuje chwilowo bo ileż można.... 3 ciąża jak widać robi swoje :/

Ardhara śliczny brzusio. A że spory to nic dziwnego, przecież ty niedawno rodziłaś. Macica może szybciej rośnie.
Ważne, że ludzik ma wygodnie :tak:

reklama
ale macie brzuszki ja nie mogę po prostu w to uwierzyć, a mi się wydawało że mój już jest spory:-)

Do góry